DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 19 maj 2011

Ackliga karlar, som inte ens borde kallas for "karlar"

Hur dessa individer ar funtade ar for mig i och for sig ingen gata men det ar mycket sorgligt att dessa personer kan hamna i en stallning, som de utnyttjar till sina ackliga syften.

De far mig att ma illa, nar jag laser om hur de beter sig och att de sa ofta kommer undan med vad de har gjort, ar nog nastan det allra varsta.


Sex med minderåriga, trakasserier, våldtäkt och sexköp.
Avgående IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn är den sista i en lång rad av mäktiga män som anklagats för sexbrott.
– Det handlar om att manifestera en maktskillnad. De ger sig inte på en kvinnlig chef som är jämställd med dem, utan underordnade som till exempel städerskor, säger psykologiprofessorn Mona Eliasson.

Män med makt har lättare att komma undan.
Mona Eliasson, psykologiprofessor
Häktade Dominique Strauss-Kahn, som misstänks för att ha försökt våldta en hotellstäderska, är långt ifrån den ende mannen med en maktposition som anklagats för någon typ av sexbrott. Till exempel har förre amerikanske vicepresidenten och Nobelpristagaren Al Gore anklagats för trakasserier mot en massös, och Israels förre president Moshe Katsav dömdes i mars i år till fängelse för bland annat våldtäkt."
HAR, kan du lasa hela artikeln fran dagens Svenska Dagblad och dessutom se hela listan over dessa svaga, sa kallade man.

Jag hoppas att ingen av er som laser det har har eller nagonsin kommer att raka ut for dessa  "man ".

Ha en fortsatt trevlig torsdag.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

Kalle sa...

En besserwisser till psykolog står redo med svaret: det gäller för dessa nän att visa sin makt. Jaha, det kan hon ju tycka.
Men sanningen är nog, att mäktiga män alltid har många fiender som söker olika vägar att komma åt dem. Ett av de mest effektiva är att anklaga någon för sexbrott eftersom det är extra skuldbelagt.
Det är jag övertygad om, sen får psykologer och vad de kallar sig tycka vad de vill.

MS/Maritha sa...

Hej Kalle ! Jag vet precis, som du ocksa sager att det finns undantag fran dessa man men det hor absolut inte till ovanligheterna att man med makt, tar sig mycket stor frihet, nar det galler det mesta och dessutom haller de oftast varandra om ryggen, sa att de kommer undan med vad de gjort. Jag ar ocksa medveten om att det finns kvinnor som utnyttjar dessa man for sina egna syften men jag vet genom stor erfarenhet, vad alla flickor/kvinnor far genomga efter att ha gjort en anmalan om ett brott som dessa och jag kan forsakra dig om att det ar nog det varsta man kan masta utsta for det ar som att bli valdtagen pa nytt och jag tror att det ror sig om ett stort morkertal, som aldrig anmals heller just av den anledningen. Det uppror mig att det finns kvinnor som utnyttjar dessa handelser och ljuger om det, da det blir ett ytterligare helvete for de som verkligen blivit offer. Manga av dessa toppchefer ar dessvarre psykopater/socopater och har absolut inga som helst kanslor annat an for sin egen person men kan vara fortraffliga som ledare, da de har en sa stark vilja nar de vill fa nagot utrattat och blir det bara till ratt syfte, sa ar de absolut de basta tankbara. Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook