DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 8 maj 2011

CARIN JÄMTIN BACKAR I SITT FÖRSLAG...

... angående muslimsk helgdag.

Jag kan bara tycka att det inte är mer än rätt med tanke på att vi inte heller skulle kunna få införa någon kristen helgdag i deras hemländer och vi får ta seden dit vi kommer.


Det skulle  dessutom kosta skattebetalarna enorma summor, som vi redan lägger på avgifter för den majoritet som redan befinner sig i Sverige, för att inte tala om hur mycket samhället betalar för att ta hand om alla dessa islamister, som vägrar att följa våra lagar och som därför befinner sig innanför murarna till våra svenska fängelser och som bara ställer krav pa vårt samhälle men inte ger något tillbaka.

Ledsen om det kan uppfattas som rasistiskt men det handlar inte om det, utan om den invasion som systemmatiskt sker av dessa fundamentalistiska islamister just nu över hela vår värld. 

Det börjar bli dags att öppna ögonen och se vad som sker runt om i världen just i detta nu  och sluta blunda för detta.

Det är tråkigt  att de som sköter sig ska behöva lida för att dessa fundamentala idioter inte kan hålla sig till sina egna hemländer, där de definitivt inte är förföljda och i stället förföljer och slaktar kristna.

"Jämtin backar om muslimsk helgdag

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin ångrar nu sitt uttalande om att införa en helgdag baserad på muslimska Eid.
Det var i en intervju i Svenska Dagbladet som Jämtin tog upp förslaget att göra en helgdag av muslimska Eid.
”Man kan fundera över om inte eid, muslimernas julafton, borde vara en helgdag. Eftersom Sverige är heterogent borde helgdagarna faktiskt spegla någon slags känsla av att vi är olika. Det gör de inte i dag”, sade hon då.
Men på lördagen låt det annorlunda. Jämtin ångrar nu sitt resonemang  "

Jag ska försöka att lägga in lite artiklar från andra delar av världen, för att ni ska kunna få en bättre uppfattning om vad som händer, både i våra grannländer och även runt i Europa samt resten av våra olika världsdelar, för att ni ska kunna förstå vad jag talar om och hur dessa islamister har sitt eget syfte med att komma till våra länder och det syftet ar inte gott.

I Nigeria, som bebos av bland annat araber i de norra delarna och där svarta ( kristna )sedan urminnes tider bott, har islamister eller muslimer som de allmänt kallas, slaktat 16 kristna i en by och det var bara det sista i en mycket lång rad av 100-tals kristna som slaktats där och de har dessutom bränt ner både deras hem och kyrkor.

Dessa fundamentalistiska muslimer eller islamister, ( som jag kallar de, för att göra skillnad på de fredliga muslimer, som jag ocksa känner många och är vän med ) är araber som vill ta över världen med sin "tro" och som nu finns överallt i vår värld och är helt ense om, att ingen annan "tro" än deras egen är den enda rätta och den enda som SKA få existera, så därför  blir jag så arg över att bli kallad för rasist, då religion inte har med ras att göra men araber i gemen är ett folk med mycket rasistiska drag gent emot andra, som kristna och judar.

Om de bara höll sig själva till sin ""religion och inte krävde att andra ska göra som de vill, så skulle jag kunna acceptera de men det är inte alls så de gör och vill ha det.
Vi har fått se det, även här i Sverige men som sagt, så många är rädda för att bli kallade rasister och vågar inte ens se vad det är som pågår.

Sluta att blunda och vakna innan det är för sent att göra något åt det som händer.

Läs hela artikeln från dagens Svenska Dagblad , HAR.

Ha en fortsatt skön söndag.

Kram Maritha. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här har ni lite notiser att läsa och fundera över:

[http://www.dailymail.co.uk/news/article-2020382/You-entering-Sharia-law-Britain-As-Islamic-extremists-declare-Sharia-law-zone-London-suburb-worrying-social-moral-implications.html]

[http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html]

[http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article4407115.ece]

[http://www.dailymail.co.uk/news/article-2028782/Muslims-demand-Sharia-student-loans-paying-goes-Islamic-law.html]

[http://www.dagbladet.no/magasinet/2006/06/20/469432.html]

[http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6510494,00.html]

[http://www.heraldsun.com.au/news/national/sharia-law-applied-secretly-in-sydney/story-e6frf7l6-1226057896078]

[http://en.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir]

MS/Maritha sa...

Hej Anonym ! Tack för alla de länkar du lagt in här. Alla synpunkter är bra och bidrag med fler artiklar är också välkommet. Eftersom vi alla ser olika på det som jag tycker är stora problem, som vi har och som vi kommer att få känna av ännu mer, om vi inte bromsar upp utvecklingen och ser vad vi har framför oss, så kommer vi precis som engelsmännen att få känna av vad det innebär att måsta böja sig inför muslimska lagar och de är inte särskilt trevliga alls. De här artiklarna var mycket bra och de tackar jag för och jag hoppas också att ni som läser mina inlägg, tar er tid att läsa dessa artiklar med.De säger precis det som jag försöker få er att se och som redan har skett i, till exempel England och som den engelska befolkningen inte alls tycker om.Plötsligt har de intet att säga till om i vissa delar av bland annat London och nu är det för sent. Jag tror knappast att det är så här vi vill ha det i Sverige heller, eller...
Vill ni inte ha det så här, så tycker jag att ni ska börja se, vad vi har att göra med och försöka att få våra idoter till politiker att inse att det INTE handlar om rasism utan snarare att vi inte vill lyda under deras lagar och bli trampade på, som om vi inte ens har rätt att göra vad vi vill i vårt eget land. Det är vad vi har att "se fram emot" tyvärr. Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook