DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 1 januari 2012

ISLAM I MALMÖ

Fick just bekräftat att mina misstankar om vem som begått något så vedervärdigt som att skjuta en 15-årig pojke i huvudet med flera skott.

Brottet skedde i Rosengård, på Ramels väg där det endast bor muslimer och inte långt där i från Ligger muslimska centret. 

Det är det här vi får för att vi släpper in så många med islamsk så kallad religion.

I enlighet med koranen, så sätter man inte något större värde på ett människoliv och vad hjälper det att man fått bygga islamska center och moskeér.
Inte ett dugg och hör man imamerna så förstår man också varför det inte gör något om de skadar andra,fast då särskilt infidels men också bland deras egna, kvinnor, barn och ungdommar.

Dessutom är många muslimer som kommer hit fostrade i en kultur, som tillåter äktenskap mellan nära kusiner och då blir det förr eller senare inavel bland den släkten med grava mentala störningar som följd men det ser inte vår blinda regering som vill leva sida vid sida med dessa människor. 

Jag tycker att Reinfeldt med frun och barnen ska flytta till Rosengård och leva sida vid sida med Rosengårds innevånare.

Fast bilen ska han kanske göra sig av med, då den annars kan blir uppbränd =/


"15-åring svävar mellan liv och död

Tillståndet för den 15-årige pojke som sköts i huvudet vid halv ettiden på nyårsnatten på Ramels väg i Malmö är kritiskt, rapporterade ansvarig läkare vid 10.15 på nyårsdagens morgon.
Det förekommer oklara uppgifter om pojken är vid liv eller inte, men pressinformatören Marie Persson på Skånepolisens ledningscentral säger till TT att pojken fortfarande levde klockan 08.20. Informationen bekräftas av Skånes universitetssjukhus, Malmö, dit pojken fördes i natt."

Resten av artikeln kan ni läsa ur SvD, HÄR.

Maritha. 
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook