DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 20 oktober 2011

KRONOFOGDEN KOMMER TROLIGEN ATT SÄLJA UNIKA SAAB BILAR.


I Ny Teknik stod det i dag att läsa om att kronofogden har lagt beslag på Saab Museumet och kommer troligen att sälja ett hundratal bilar.

Många av de bilarna är byggda för hand och finns i ett fåtal eller endas en bil, så det är riktigt sorgligt.
Hugade spekulanter står redan på kö och väntar =(

Ja, så har det alltså gott med det som tidigare ägdes av Sverige men som numer inte längre tillhör oss.
Det är tragiskt att Sverige sålt ut så mycket, som stod för Sverige och för vår välfärd och som det nu är kommer vi inte att ha något som vi har "makt" över i form av tillfällen för att få fler svenska arbetare som arbetskraft.

Gislaveds gummifabrik, minns jag när det såldes. 
Det var så sorgligt.


Gummifabriken som funnits där i ett hundratal år och som tyskarna gladeligen köpte, för att "peta ut russinen ur kakan" och sedan stänga ner hela rubbet.


Att vi dessutom har sålt ut det mesta vi har och sett till att få okunniga privat firmor att ta över vård och omsorg i Sverige är så dystert det kan bli.


Och de som får betala, är gräsrötterna (fotfolket) som inte har råd att köpa den dyrare vården som våra fantastiska nya arbetarparti med borgarbrackor, har råd att kosta på sig själva =)
Måste kännas kul att dra arbetare vid näsan =(


Att sedan sossarna kommer med en riktig kork till ledare som tar över och visar sina fula avsikter och skyller det på att "han inte visste" ????
Tror han att vi arbetare går poå den korkade förklaringen ????


Jag gör det inte men jag känner att det "luktar" både Persson och Sahlin om denne man.
Att det först blir sådana svallvågor inom partiet, för att sedan dementera allt man tidigare sagt och plötsligt har denne arme stackar "partiledare" inte gjort något fel ???


Han kommer för all framtid ha mist vartenda uns av tillförlitlighet i mina ögon och jag tror att många med mig känner samma sak.
Har han varit okunnig om det här som han påstår, så blir han en opålitlig ledare med och är det så att han ljuger, så är det lika illa det med.


Att hålla sig fast med näbbar och klor, trots att man inte är önskad av sina medlemmar i sossepartiet är bara det något mycket märkligt och att partikamraterna svänger sin kappa efter vinden är också mycket underligt och det tyder jag endast som att det måste finnas en hållhake på de för att kunna göra denna skarpa sväng.


Tråkigt är det, hur som helst.
Nu hamnade jag långt i från ämnet =(Fogden säljer unika Saabar
" EV1 presenterades som en avvancerad konceptbil. Från början fanns tanken att utveckla en hel modellfamilj. Catherine, ritad av Saabs legendariska designer Sixten Sason.

Fogden säljer unika Saabar

UPPDATERAD. I höst lär minst 100 Saabar säljas, flera av dem handbyggda i bara något enstaka exemplar. Kronofogden har lagt beslag på Saabs museum och spekulanterna står på kö.

Av de hundratalet bilarna på Saabs museum i Trollhättan finns några som aldrig kom i produktion. En del är rena utställningsbilar, andra är resultat av skrotade miljonprojekt. "

Det är trist att bilarna kommer att bli sålda då det ändå är ett slags kultur minne över Saab´s tid som svensk tillverkare att dessa bilar och hur bra det gått ända fram tills man sålde av "vårt svenska arv".

Ni får ha det så gott.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook