DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 19 oktober 2011

5 MÄN FRÅN "MELLAN ÖSTERN" GRIPNA FÖR ...

...  inbrott i en av Texas "rättsbyggnader".

Alla fem var i 20-årsåldern.
I Sverige surrar politikerna om att det finns några stycken som är extrema muslimer.


Det är ett önsketänkande i högsta grad, tyvärr.
Fler och fler från andra generationens invandrare sluter sig allt fler och fler till dessa extrema ilamistiska grupperna.


Med tanke på hur stora barnkullar de "producerar" så är de snart inte att räkna till någon slag minoritet, dessa unga män.

Eftersom att de har hamnat "mellan stolarna" så har de inte haft så mycket stöd från vare sig vår egnen svenska vuxenvärld men inte heller särskilt mycket stöd, ens från sina egna föräldrar heller.

Slutsumman för dessa unga män, blir vad vi alla har gjort de till, dessvärre och även väldig unga barn, gör likadant som de äldre grabbarna gör och därför kommer vi att klara av att göra något åt det, så länge som regering, politiker i gemen samt deras egna föräldrar alla tiger om det här jätteproblemet.


Jag är inte ens säker på att dessa föräldrar bryr sig så mycket om vad som sker, då man kan vara så kall att man tar livet av sina döttrar för att de inte gör som föräldrarna vill eller låter sina söner ta på sig skulden i stället för att själva stå för de kalla blodiga mord de begår, så kan man inte ens tänka sig att de bryr sig särkilt mycket om sina barn.

Har man flera stycken, så kanske det inte spelar så stor roll att någon av dessa barn "försvinner", så länge de kan hålla skenet utåt för sina släktingar och vänner !!!!!

Det är en mycket bedrövlig så kallad religion, som de hänvisar till och därför blir det också som det blir när dessa barn växer upp och blir "vuxna".

Det är en bedrövlig soppa av alla dessa inblandade, både politiker, media och föräldrar, som går omkring och "låtsas" att allt ärbra, bara man tiger om problemen.

Vi borde skämmas allihop, som möjliggör att detta händer framför näsan  på er/oss.

Se på videon och lägg gärna till allt som händer runt omkring oss, här och nu, så hoppas jag att ni ska försöka att se att vi faktiskt håller på att gräva en grop åt oss själva, som vi antagligen snart kommer att hamna i med.

Sköt om er och sov så gott.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook