DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 1 oktober 2011

ÄNNU EN ÄCKELPOTT SOM BORDE TILLBRINGA RESTEN AV SITT LIV...

... bakom lås och galler.

Dessa sjuka incest- och pedofil äckel är bland det värsta som över huvud taget finns men värst av allt nog när ens egen köttsliga far begår dessa vidriga brott mot en.

Han är en av dessa som ska skydda sina barn från det här övergreppen och det är mycket värre än om det varit en främling då de inte alls har det ansvaret för en.


Däremot skadar även de dessa barn och ger de skador som så gott som aldrig  läker helt utan förföljer de/oss som en röd tråd genom resten av livet.


De här brotten ska ge mycket, mycket längre straff än de fnuttiga straff de får här.
Samhället inbjuder verkligen till dessa brott med de straff de får och sin sitt skydd i fängelset samt dera skydd av integritet.


PEDOFILER SKYDDAS MYCKET, MYCKET BÄTTRE ÄN DERAS OFFER SKYDDAS.
Jag undrar om det aldrig ska kunna bli bättre ??? 
Det måste finnas pedofiler bland dessa som stiftar lagarna och likaså i rättsystemet i övrigt bland jurymedlemmar och jurister domare med flera.


"Häktad för övergrepp mot dotter

En man i 50-årsåldern i nordvästra Skåne har häktats av Helsingborgs tingsrätt för att ha haft sex med sin dotter i flera år. Han är misstänkt för våldtäkt mot barn och samlag med avkomling. Han ska ha haft sexuellt umgänge med dottern under fyra år då hon var under 18 år, men även därefter, skriver Helsingborgs Dagblad.  "

Den vrede jag känner när jag läser om dessa svinpälsar kan inte uttryckas i ord, för det finns inget tillräckligt starkt ord att ta till när det gäller dessa brott.

Läs hela artikeln i dagens Svenska Dagbladet, HÄR.

 2-3 år på fängelset som jag anser vara mer likt en betald hotellvistelse med både mat och husrum betalt, samt god mat och alla övriga faciliteter som finns att tillgå.
Sedan släpps de ut och begår samma brott mot andra barn??????


Då blir det ännu fler barn som går och bär på det öppna sår som alltid kommer att finnas kvar hos de barnen och vad för slags skydd ger samhället dessa barn ???
Inte ett dugg av det de verkligen borde få av vårt samhälle.

Det gör mig så vansinnigt arg.
De här barnen brukar, som gäller i alla situationer med vuxna/anhöriga ta på sig ansvaret för det som skett och ännu mer när de ser och förstår vilka ynkliga straffdomar som deras förövare får och med allt skydd som borde tillkomma de utsatta barnen.

Det finns inga pengar i världen som kan läka dessa sår .
Så "summa sumarum" får dessa barn ta på sig straffen, som de här insetförövarna och pedofilerna skulle ha haft.

Det är skit av vårt samhälle att bete sig så.

Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig lördag och var rädda om era barn.


Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook