DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 20 oktober 2011

DEN GALMLA DAMEN GANNA HAR FÅTT EN FRIST GENOM...

... Europa domstolen.

Fallet ska tas upp och gås igenom igen.
Nu talar Reinfeldt för första gången "ut" om fallet Ganna, för första gången.

Jag begriper inte att en enda stackars kvinna som Ganna med så dåliga odds och ingen släkt eller annan anknytning till sitt hemland och som dessutom är dement, ska behöva genomleva dessa mycket sorgliga historier som Billström serverat henne.


Publicerad: 2011-10-19

TV: Reinfeldt om Ganna-fallet

”Då får annat stå tillbaka”


TV: Här får Ganna glädjebeskedet
Fallet Ganna har berört ett helt land.
Nu kommenterar statsminister Fredrik Reinfeldt den uppmärksammade historien.
– Om vi ska låta människor som lever under fattigare förhållanden som har anhöriga i Sverige komma hit, då tycker jag vi ska vara medvetn a om att det kommer att ställa ökade anspråk på offentliga resurser, säger han.  "

 Tänk att det enda korkade statsministern kan komma på att säga, är "Om vi ska låta alla människor som lever under fattigare förhållanden få komma hit så måste vi räkna med att det kommer att göra anspråk på offentliga resurser" ???


Ni kan läsa hela artikeln ur dagens Aftonbladet, HÄR.


Så lite tänker vår girige statsminister, på att den här kvinnan inte har en enda anhörig i sitt hemland men två av sina närmaste anhöriga här i Sverige. 

Att hon dessutom är dement och kommer att fara mycket illa av det hon har att vänta sig i sitt hemland men det här fallet är knappast något som kommer att kosta samhället särskilt mycket jämfört med alla dessa kriminella muslimer som  är överepresenterade i fängelserna och där vi skulle kunna spara en förskräcklig massa pengar om vi utvisade alla de som inte har fötts här i Sverige.Hur kan det komma sig att alla dessa muslimer med sina enorma barnkullar släpps in i landet ???

Tala om hur mycket det kostar svenska staten varje år eller så kan väl Reinfeldt avstå sin "tusenlapp" (som blev 46.000 / år? ) och bidra med dessa pengar.
Jag blir så arg på dessa politiker som släpper in all möjlig "skit" och låter dessa få stanna och kosta samhället en enorm massa pengar.

Släng ut några av de som suttit av straff i vårt land och låt den stackars Ganna få stanna.
Till exempel pedofilen i Luleå som åklagaren yrkade på utvisning ur landet medan juryn tyckte annorlunda och ville att han skulle stanna efter avtjänat straff ????


Hur mycket jäv....e är inte det.
Pedofiler går aldrig att bota och den här kommer att upprepa sina handlingar igen och igen.

Då skulle man nästan önska att det drabbade någon av jurymännens barn eller barnbarn.
NEJ, jag menar absolut inte att jag verkligen önskar mig det, för det är det värsta ett barn kan råka ut för och inget man vill se andra få genomlida.


Alla som i dag sitter i fängelser runt om i landet och gör brott i vårt land och inte har något svenskt medborgarskap, ska absolut avvisas till sina hemländer och aldrig få möjlighet att komma tillbaka.
Jag tycker dessutom att de ska tas i från sitt medborgarskap om de fått det här i Sverige och har fötts i ett annat land, så borde de utvisas till det land de kom i från.


Varför ska våra skattepengar gå till dessa brottslingar när de inte kan göra något vettigt, utan begår brott här ???
Medan den stackars kvinnan Ganna, som är så gammal, 91 år och knappast lär leva så många år till, ska måsta lämna landet.


Hur kan det få hända när man behåller en skitstövel som pedofilen i Luleå som antagligen kommer att leva många år till och förstöra många fler barns liv i fortsättningen.
Hur mycket kommer han att kosta oss svenska skattebetalare ? för att inte tala om det livslånga lidandet han kommer att utsätta andra barn för ????


Det rimmar så illa med det "Alfons" Reinfeldt säger i dagens artikel ur Aftonbladet.
Han borde skämmas för att ens säga högt det han tycker om "fallet Ganna" och i stället sätta sig in i hur vår invandrar politik ser ut.


Med endast en asylsökande av tio som kommer hit och stannar medan de övriga nio inte har något asylskäl att stanna utan bara kommer hit och kostar "skjortan" för oss.
Då blir det inga skriverier om att det kostar?????
Varför blir det inte det, undrar jag ???????


Det övergår mitt förstånd.
Dessa människor tar i sin tur hit sina släktingar och då är det ingen som säjer något ????


Det är en mycket selektiv invandringspolitik vi har, där våra politiker slår de svaga och gamla men värnar om dessa andra stora
grupper av muslimer som äter upp en massa i form av bidrag för stora barnkullar och sjukvård med mera.
Då är det knäpptyst ????
Ganna lär inte belasta vår system så särskilt många åt till och det borde vi se till att hon får göra med, ur mänskligt perspektiv och i jämförelse med den äckliga pedofilen som får stanna i Lulå. 


Ni får ha en trevlig torsdag och sköta om er så gott.


Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook