DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 18 oktober 2011

Ganna

Det här en en väldigt grym utvisning.

Ganna som är 91 år gammal ska utvisas från vårt land.
Hur grym kan man vara mot den gamla kvinnan som också är dement.

Tobias Billström, tycker inte att han har gjort något fel, dessutom "föll" hon ner i facket med de som skulle kosta Sverige väldigt mycket.
Snacka om att vara grym.

Medan man släpper in en massa muslimer som också tar hit sina anhöriga och de kostar också Sverige mycket. Var i ligger skillnaden ????


Enligt Billström ska man utvisas om inte kan bli friskare av att bo här i landet.
Att Ganna inte har några släktingar kvar i sitt hemland utan alla hennes kvarvarande släktingar bor här i Sverige sedan flera år tillbaka.

Dessutom fick muslimer som hade  haft en homofientlig föreläsare hit till Sverige och det har vi skattebetalare fått betala för i form av bidrag.

En muslim påstod att han inte hade hört något sådan av föreläsaren ???
Enligt koranen står det i klartext att homosexuella ska straffas med döden.

En sjuk så kallad religion men det bryr sig inte våra politiker om.
Där får tydligen deras gamlingar och deras alla barn och fruar bo kvar och blir inte utvisade ?????
Vad är skillnaden ??????

"Så sjuk är Ganna - skulle ändå utvisas

Ganna Chyzhevska löper stor risk att dö om hon avvisas. Det skriver överläkaren Ingvar Karlsson, en av landets ledande experter på demensjukdomar i ett expertutlåtande. Det hjälpte inte - beslutet blev ändå att Ganna skulle utvisas på tisdagen. Men Europadomstolen tyckte annorlunda - och Ganna och hennes familj har fått en tillfällig frist.
Ganna Chyzhevska, snart 91, reste till Sverige i augusti 2009 för att besöka sin dotter som bor i Sverige och har haft permanent uppehållstillstånd sedan 1994.  I januari 2010 ansökte Ganna Chyzhevska om uppehållstillstånd på grund av anknytning och medicinska skäl. Hon har varit mycket i Sverige sedan 2003  "

Läs om Ganna i den här artikel ur dagens ExpressenHÄR.

Fick höra på nyheterna nyss, att Europadomstolen har sagt nej till att Sverige får utvisa Ganna, så vi får se hur det går och jag hoppas verkligen att hon ska få stanna här där hon har sina kvarvarande släktingar.

Kan man kasta pärlor till svinen så kan man också låta den här gamla kvinnan få möjlighet att få stanna där hon kan känna sig trygg.

Ha en fortsatt skön kväll och sköt om er.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook