DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 16 oktober 2011

ISLAM I NIGERIA VS KRISTNA

HÄR, ÄR EN LÄNK SOM NI KAN KLICKA PÅ SÅ KAN NI LÄSA MER OM HUR ILLA ISLAM ÄR.SÅ HÄR BETER SIG MÅNGA MUSLIMER I NIGERIA MOT KRISTNA.
MAN MASSAKRERAR DE HELT RÄTT OCH SLÄTT (DET ÄR SÅ MAN KAN KRÄKAS) OCH DET HANDLAR INTE OM NÅGON ENSTAKA MUSLIM SOM GÖR DET HÄR, DESSVÄRRE.JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DE POLITIKER SOM VILL KALLA DET HÄR JAG SKRIVER OM, FÖR RASISM MEN JAG ÄR OCKSÅ TRÖTT PÅ MEDIA SOM INTE KAN TALA OM VILKA SOM GÖR VAD I VÅRT LAND.
DET HAR EN MYCKET STOR BETYDELSE ATT FÅ VETA ATT INTE SVENSKAR HAR BLIVIT SÅ ILLA SOM JAG VET ATT MUSLIMER KAN VARA.
DET SKULLE VARA SKÖNT ATT FÅ RENTVÅ VÅRA EGNA SVENSKAR OCH INTE BEHÖVA GÅ OCH UNDRA HUR SVENSKAR HAR KUNNAT BLI SÅ KALLA MOT SINA MEDMÄNNISKOR, OM DET I SJÄLVA VERKET HANDLAR OM ANDRA (MUSLIMER).
VARFÖR I FRIDENS NAMN SKA ANDRA BEHÖVA KLÄ SKOTT FÖR DET DE GÖR ??????

VI KOMMER SNART ATT HA ETT SAMHÄLLE DÄR VI INTE KOMMER ATT KUNNA HANTERA DESSA UNGA UPPVÄXANDE MUSLIMER, FÖR ATT VI TASSADE PÅ TÅ FÖR DERAS BROTT OCH DET ÄR BJÖRNTJÄNSTER.

SE I STÄLLET TILL ATT DET FINNS RESURSER FÖR ATT TA HAND OM DEN ANDRA GENERATIONEN UPPVÄXANDE MUSLIMER INNAN DET ÄR FÖR SENT.
MÅNGA AV DESSA FÖRÄLDRAR TILL DEN UPP VÄXANDE GENERATIONEN GÖR DE FLESTA, INGENTING FÖR ATT STÄVJA DET VÅLDET SOM FÖREKOMMER I DESSA LED OCH VERKAR INTE HA NÅGOT INTRESSE ATT GÖRA DET HELLER.

DET BORDE SÄGA NÅGOT OM VAD VI HAR FÖR TICKANDE BOMB, ATT HANTERA I VÅR FRAMTID.


Ha en trevlig fortsatt söndag.

Maritha. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook