DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 25 oktober 2011

GRUPPVÅLDTÄKT I SÖDERTÄLJE, 7 MÄN...

... eller rättare sagt, 7 svin sitter anhållna för en mycket brutal gruppvåldtäkt.

Fy f*n för sådana grisar.
Åklagaren vill inte lämna ut åldern på flickan, än.

Han kan inte heller säga om det är allihop som våldtagit henne utan det kommer att visa sig efter förhören säger åklagaren.
Jag kan nog tycka att de allihop är skyldiga om de deltagit, även om de inte har våldfört sig på henne.

Har man medverkat och inte ingripit så tycker jag att man ska dömas som skyldig.

"Sju män anhållna för gruppvåldtäkt

Sju män har anhållits som misstänkta för en brutal gruppvåldtäkt i Södertälje i söndags morse. Den utsatta är en kvinna vars ålder åklagaren inte vill uppge."

Ni kan läsa hela artikeln ur dagens Svenska Dagbladet, HÄR.
Hur kan man göra något sådant här mot en ensam kvinna/flicka ??? 

Det borde ingå spöstraff med för den här sortens grymma brott.
Jag önskar att jag fick stifta lagar ett tag och se hur det fungerar.
Vi har alldeles för "mesiga" straff i vår lagstiftning och det gör det så mycket lättare att ta dessa straff och göra om skiten igen och sedan ta in på våra "fängelsehotell" igen och igen =(
Jag tycker att våra politiker är både fräcka, lögnaktiga och ena riktiga fegproppar.
Ni får ha en trevlig kväll trots det =)

Kram Maritha.

 
 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja gärna spöstraff, det borde förövarna känna till eftersom samtliga är s.k. blattar d.v.s icke europeer, ännu bätttre vore väl att skära av deras äckliga kukar

MS/Maritha sa...

Hej Anonym! Ja till spöstraff men jag gillar inte allt du skrev. Jag är själv gift med en man i från Afrika och det är absolut inget fel på honom eller många andra från utomeuropeiska länder. Jag gillar däremot inte rasism men eftersom att islam inte är en ras så är jag inte rasist och vet att många liknande brott begås av "islamistiska" muslimer.
Det är tyvärr lika mycket fel på de svenskar som gör sådana här saker men jag kan instämma så till vida att jag tycker att de som kommer hit och gör sådana här brott, ska ut här i från landet för gott, efter avtjänade straff. Det skulle vara skönt att bli av med de svenskar som också begår liknande brott men det går tyvärr inte. Hårdare straff och livstids utvisning (för de som kommer från något annat land)är rätt i dessa fall då man beter sig så illa som dessa män. Tyvärr är det här något som förekommer i islamska länder och är inte alls ovanligt heller. Har man de tendenserna, så ska man inte ens få tillträde hit till landet alls. Maritha.

Anonym sa...

Håller med Maritha till 100%

MS/Maritha sa...

Hej Anonym! Tack för ditt stöd =) Maritha.

Carl sa...

Håller med förgående talare. De som begår sådana vidriga brott och ger sig på en tjej förtjänar livstids fängelse och utvisning. Tyvärr kan man inte utvisa svenskar som begår samma brott.Klart att man gärna skulle vilja bli av med dem också, om man kunde. Läste om liknande fall I Syd Afrika. Där handlar det om livstids fängelse. Måste vara jämförbart med mord. FEGT !!

MS/Maritha sa...

Hej Carl! Jag kan inte nog poängtera att jag håller med dig till 100 %. Om jag förstått det hela rätt, så har dessa män dömts till fängelsestraff och 6 av de utvisas efter avtjänade straff och det gjorde mig glad att läsa. Jag hoppas att det stämmer bara. Endast en av de var tydligen födda i Sverige och kan därför inte utvisas, tyvärr.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook