DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 27 december 2011

MALMÖ, DEN "TREVLIGA STADEN" SOM MÅNGA FLYTTAR FRÅN


"Polisen: Så här ser mördarens mask ut

Halloweenmördaren i Malmö tog inspiration från Ben Affleck-filmen "The Town" när han maskerade sig.
Polisen visade själva upp en bild på masken under tisdagens presskonferens.
- Två vittnen säger att mördaren hade en mask som liknar just denna, förklarade spaningsledaren J.B Cederholm. "

Malmö har varit en fin stad och många har trivts bra som bott där under många år och generationer tillbaka.

Nu är det inte längre samma trivsamma stad och det sker många brott i Malmö i dag och fler av de som tidigare trivts i sin stad har flytt där i från och det är sorgligt att höra.

Bara de senaste dagarna har jag läst många tråkiga nyheter som hänt i Malmö.
De  som bor där nu verkar tro att det är "vilda västern" de bor i och att man får göra vad tusan man vill och det gör de också, tyvärr.

HÄR kan ni läsa hela artikeln från dagens Expressen.

Den här artikeln handlar om ett mord som begicks och där en person dog samt två andra blev skottskadade.
Jag tror att det kanske borde vara dags att ta itu med hårdare händer och tuffare straff om det någonsin ska kunna bli någon ändring.

Som det är nu, är det bara en välkommen vila att hamna i fängelserna med alla de fasiliteter som man utrustar fångarna med.

Lite utbytesinterner vore kanske en lösning med.
Vi har ju redan utbytesstudenter, så det finns säkert en bra marknad för detta med utbytesinterner med.

Tänk att få hit några fattiga stackare från asien, t ex och skicka ner några av våra brottslingar till deras fängelser och de kanske till och med vill stanna kvar i de länder de kommit till så det skulle kanske löna sig.

De fångar vi eventuellt skulle få från de fattiga länderna skulle mycket troligt uppskatta sina straff här och med den mat och omsorg som våra anstalter håller de med, så skulle det vara rena lyxen för de.

Tillbaka till det här mordet igen, så har det en trolig koppling till det andra mordet som skedde för inte så länge sedan, där en hantverkare dödades när han var på arbete i ett kaffé men ingen av hans arbetskamrater blev skadade.

Att det blev två skadade till under det mordet som maskmördaren utförde, berodde troligen på att idioten som sköt (med två vapen ????) fick rekyler från kulorna som träffade de andra två männen.

Det här mordet skedde också på ett kaffé men det var inte "under reparation" utan de som var där var enbart där för att träffa andra människor.

Som vanligt vill inte media tala om något om ursprung på de som blivit mördade men i mina öron låter det inte som särskilt svenskt, så jag utgår i från att det antingen är något som gjort av mc-gängen eller av någon islamist, tills något annat har framkommit.

Maritha.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook