DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 15 december 2011

ISLAM VS JUDAR

EN KATT BLAND HERMELINERNA ?

En artikel i Svenska Dagbladet, i dag kunde man läsa om att judiska församlingar ska få hjälp med pengar till extra skydd för sina medlemmar?

Vilka som hotar de är det inget man skriver om (som vanligt) med det handlar återigen om muslimer som trakasserar den judiska befolkningen i Sverige, tyvärr.

Dock är jag glad att det inte är svenska som plötsligt blivit hatiska mot judar, då jag faktiskt tycker att det vore värre om vi som svenskar med den kunskap vi har, skulle nedlåta oss i ett sådant beteende.

Koranen däremot, förespråkar att judar ska utrotas och som trogen muslim, ska man ta koranen på fullaste allvar och det gör de också och därför behöver nu judar i Sverige ett extra beskydd.
Bedrövligt att vi inte gör något åt problemet, där det uppkommer i från ????

Islam och koranen !!!!
Men som vanligt när det gäller islam, koranen och muslimerna, så tystas det ned.

Varför ska det behöva vara så i vårt land, att vissa kriminella ska vi "gulla" med och andra är det ok att utlämna med namn och även bild på ???
Det kommer mycket snart att visa sig att det här bara är början på våra problem med islam och den så kallade religionen.

Frågan är hur länge folk ska gå omkring med ögonen stängda???
Även i USA, har folk börjat få nog av deras otrevliga sätt att bemöta befolkningen på.
Jag har tidigare lagt in en hel del material på det som händer där och i resten av västvärlden och det är inte särskilt positva bilder/berättelser som visar upp deras rätta syften med att "tåga in i" västvärlden.

För er som minns något av historielektionerna i plugget, kan kanske dra er till minnes den "Trojanska hästen" som fördes in i fiendestaden till standens förvåning och glädje men som visade sig vara full smockad med fieden, som gömt sig i hästen för att skickligt nästla sig i.

Så sker även här i nutiden med trojanska "ord"hästar, som vrids och vänds, för att förvilla stadens innevånare (ländernas folk) och det ser de ju ut att ha lyckats ganska bra med.


"Judiska församlingar får extra skydd


Regeringen satsar fyra miljoner kronor för att öka säkerheten för judar i Sverige. Pengarna finns i budgeten för nästa år. Judiska Centralrådet fördelar 3,5 miljoner kronor, resten används vid oförutsedda händelser, enligt ett pressmeddelande. "

Läs hela artikeln ur dagens Svenska Dagbladet, HÄR.


Ha det gott.

Maritha .

2 kommentarer:

Anonym sa...

Problemet är tyvärr inte så enkelt som att säga att det är Koranens eller Bibelns fel. Förtrycket finns från så många olika håll. Ett exempel är överträdelserna i Palestina. Man säger då genast att Palestina är en terrorgregim. Ja, till en viss del. Men har växte fram på grund av kontinuerliga överträdelser av Judisk bosättare som river upp udlingar, hugger ned oilvträd och bygger på okuperad mark som att de håller ett otal människor fängslade. Ett exempel var de gjorde utbytet med Shalit.
Sen har vi USA med flera länder som understödjer krigen i centrala delarna i Afrika och i Afghanistan för att om maktbalansen blir bestående som kan framför allt oljan hamna i fel händer.
Tacka fan för att Islam växer...

MS/Maritha sa...

Ja, där slog du faktiskt huvudet på spiken med din sista mening och det är tyvärr honom vi kan tacka för det.
Nej, jag vet att problemet har mycket bakomliggande som vi knusslar med att tala om, för att vi vill ju inte betraktas som rasister och därför får islam och dess efterföljare i stort sätt göra som de vill utan att fr den skull pekas ut eller straffas. De som gör vissa slag av brott går dessvärre att urskilja som ett "icke svensk brott" då islam har helt andra värderingar än vi har i Sverige. De värderingarna håller tyvärr också på att luckras upp med den islamska ideologin och det är ojuste.Kommer vi som svenskar till ett muslimskt land, får vi ta seden dit vi kommer och inte försöka att ändra deras så kallade religion. Så är inte fallet med muslimerna då de hela tiden kräver av oss att vi ska göra si eller så, för annars blir det ramaskrik från bland annat imamerna här i landet. Tror du att det ser annorlunda ut i något land i världen ?? Nej,möjligen kan man kanske tycka, som jag gör, att vi tack och lov inte har några ordentliga sharialagar här och de hoppas jag verkligen att vi slipper se. Det som händer runt om i vår värld, är att männsikor med andra religioner än den så kallade islamska blir dödade i många länder i dag, som Kina, Thailand, och Indien med flera.Där hdet begåtts många folkmord på grund av att det landet som muslimer invaderar i, inte godtar landets egen (eller folkets religion)religion och då gör man som koranen faktiskt förespråkar, man dödar de med "fel" religion. Det spelar ingen roll om det är små barn det handlar, de dödas de med och poliser samt lärare i bland annat Thailand har också blivit dödade av den anledningen. Det handlar om tusentals buddister.
När nu de har byggt upp sitt land, kommer muslimerna dit och har fram tills nu tagit livet av buddister i tre stater i Thailand , som ma nu efter sin "rensning" vill göra om till kalifat (totalt styrt av muslimer).Hur kul är det? För att inte tala om vad muslimerna gör mot andra folk som byter religion i sina muslimska länder.Man dödar och förföljer de med. Nej, jag ser absolut vem det är som styr islam =( Du har helt rätt.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook