DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 25 juni 2012

ISLAM VS SVERIGE

Det mest idiotiska av allt är att det får fortsätta trots att det ser så här illa ut efter en "granskning".

Sådana här sätt att kolla måste till för att de, imamerna ska släppa på masken utåt, de här imamerna och det går ut över kvinnorna som får stå med eländet.

De får alla sina "regler" från "utgångsländer" som till exempel Saudi Arabien och det verkar vara helt ok enligt imamerna, när man ser de "utan masker".
Så förhåller det sig i samtliga länder där islam slår sig ner.

Snart återgår det till sina vanliga rutiner igen.
Se hur det gick med mannen som skar av läpparna på sin fru, då han misstänkte, att hon var otrogen och efter att ha pratat med andra muslimer, så verkar de tycka att det var helt ok, här i vårt land???
Och så ska jag behöva känna att jag är rasistisk ????

Man kan undra vart vi är på väg, fast svaret vet jag redan. 


"Flera avstängda efter Imamgranskning

Sociala rådgivare som har stängts av och bättre rutiner för vem som ska ge råd. Det är några av de förändringar som har skett i flera moskéer sedan en uppmärksammad granskning visade att kvinnor fick råd som stred mot lagen. Samtidigt planeras för det som ska bli Sveriges första imamutbildning.
LÄS OCKSÅ 6 av 10 moskéer gav lagstridiga råd
Khadija Saleh, Yasin Ahmed, Abulkader Habib och Ailin Abdullah är drivande inom Khadiljaprojektet och Khadiljakonferensen som vill föra upp jämställdhet inom islam på agendan.
Khadija Saleh, Yasin Ahmed, Abulkader Habib och Ailin Abdullah är drivande inom Khadiljaprojektet och Khadiljakonferensen som vill föra upp jämställdhet inom islam på agendan.
Foto: tomas oneborg
Det var i Uppdrag granskning i SVT den 16 maj som det framkom att representanter för några av Sveriges största moskéer tyckte att en kvinna som blev misshandlad av sin man inte skulle gå till polisen, inte fick neka honom sex och att det var okej för en man att ha flera fruar."


Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook