DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 28 juni 2012

ISLAM VS MALI, ISLAMISTER & TUAREGER HAR NU,...

... efter att tillsammans ha tagit kontroll över de norra regionerna av Mali, kommit på kant med tuaregerna i staden Gao
HÄR Mali: Islamists seize Gao from Tuareg rebels

A member of the Islamist militia in northern Mali, near Goa on 12 June 2012 Islamists in Mali's north want to see Sharia law administered across the region
Islamist forces in northern Mali have seized the town of Gao after clashes with Tuareg-led rebels.
At least 20 people have been killed and the political leader of the Tuareg-led movement has been wounded.
Residents say the Islamists linked to al-Qaeda took over buildings occupied by the Tuaregs in the town - including their headquarters.
Tension has been growing since the Tuaregs and Islamists jointly took control of northern Mali after a coup.
A spokesman for the Tuareg National Movement for the Liberation of Azawad (MNLA) told the BBC's Thomas Fessy that Bilal Ag Cherif was wounded during Tuesday's clashes. "

Det är verkligen motbjudande med dessa islamister som tilltvingar sig länder med våld och inför dessa absolut totalt värsta motbjudande, sharialagar över människor som inte ens haft någon talan.
Så här går det till i Somalia med och varhelst de får en chans, dessa äckelpottor.


I Mali har över 300.000 människor flytt från sina hem, sedan i mars när dessa äckel tog över.
De är avskyvärda och har inte något att hämta från Abrahams Gud, som de försöker att inbilla folk att de härstammar från. 

De hörde till det folk som Gud avrättade på grund av deras sätt att leva, redan på den tiden och Gud utsåg judarna till sitt eget folk.

Jag tror att det ligger mycket gammal avund bakom det faktumet och det är lätt att se att fortfarande är ett avundens sätt att betrakta judarna med, från arabernas sida. 

Som småbarn, när någon fick ett mycket finare dockskåp eller radiobil =(

Om ni vill läsa mer om Mali så kan ni klicka på den blåa texten i artiekln, så tas ni till resten av BBC World News artikel och fler andra mycket bra artiklar. 

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook