DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 20 juni 2012

ISLAM VS FRANKRIKE


"Gisslandrama på fransk bank

Den beväpnade man som hållit fyra personer som gisslan på en bank i den franska staden Toulouse, har gripits av polisen, och gisslan har fritagits, rapporterar AP. Mannen som säger sig tillhöra terrornätverket al-Qaida, skadades lindrigt vid insatsen.
Webb-tv
Gärningsmannen säger sig tillhöra al-Qaida och vill prata med samma gren av den franska polisens insatsstyrka som sköt ihjäl Mohammed Merah i mars.
Mannen, som uppges vara i 30-års åldern, är känd av myndigheterna sedan tidigare. Enligt uppgift ska han ha haft psykiska problem.
Den beväpnade mannen promenerade in på bankkontoret i centrala Toulouse vid 10-tiden lokal tid. Därefter tog han bankchefen och tre andra personer som gisslan.
Området kring banken spärrades av och två näraliggande skolor fick stängas.  "

Läs hela artikel i dagens Svenska Dagbladet, HÄR.

Mannen säger sig ha handlat enligt sin tro ????
Vad kan han ha haft för tro =/

Det börjar bli så tjatigt med dessa hemska människor.
Polisen säger att han är känd hos de sedan tidigare och att han har psykiska problem.

Han lider väl av inavel som faktiskt är ett mycket kännt problem bland pakistanier och som sätter sina djupa spår i människors gener och arvsanlag med både psykiska och fysiska handikapp.

Det är kanske dags för dessa pakistanier med flera att sluta upp med sina kusingiften och låta kvinnor få friska män och kanske så småningom även friskare barn. 

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook