DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 19 juni 2012

ISLAM VS NIGERIA, DEN FRIDFULLA RELIGIONEN

Den mycket fridfulla så kallade religionen har satt sina nya fotspår i historien.

Denna gång slog de till sent på måndagskvällen och angrep militära och polisiära anläggningar i Damatru.
Minst 5 säkerhetsmän blev dödade.

"Nigeria's Boko Haram: Damaturu and Kaduna under curfewA car vandalised by Christians in Kaduna on 17 June in a reprisal attack for the bombing of churches by Islamist militant group Boko Haram on Sunday The bombings have led to revenge attacks between Christians and Muslims

Nigeria under attack

Nigerian authorities have imposed a curfew in the north-eastern city of Damaturu after clashes between Islamist militants and the army - and reinstated a Kaduna state-wide ban on movements.
Violence in Damaturu between Islamist militants and the army broke out on Monday, escalating overnight.
The clashes follow Sunday's suicide bomb attacks, claimed by Boko Haram, on churches in Kaduna state.
They killed 16 people and sparked deadly revenge attacks, killing scores.   "

De här islamisterna, terroristerna är något av de bedrövligaste i vår moderna historia.

De gömmer sina handlingar bakom fantasier om en så kallad religion som inte ens kan stödja sig på några godtagbara ideologier. 
Påhitt som att de delar Abrahams Gud ?

De har inget gillande i Bibeln alls och har valt lite här och där som det passar men missat hela andemeningen.
De slaktar folk när det passar de själva, trots att det inte är ett godtagbart skäl att döda någon för att den människan inte vill konvertera till deras religion som jag inte ens anser vara en religion utan en politisk ideologi, som får människor att foga sig efter den politiska makt som ligger bakom islam.

En muslimsk kvinna får inte gifta sig med en kristen man (och om de absolut vill gifta sig så måste mannen konvertera till islam)eftersom att islam inte erkänner att någon kan konvertera till någon annan "religion" och eftersom att kvinnan enligt koranen inte har något att säga till om så vore det en dödssynd att låta henne få göra något så "fruktansvärt" (såvida inte mannen konverterar).
Muslimska män får däremot gifta sig med kristna kvinnor men brukar då bearbeta dessa kvinnor till att konvertera till islam.

Vi har så många gånger fått läsa om fruktansvärda mord på svenska kvinnor som gift sig med muslimer men sedan skilt sig och efter en tid blivit dödade av den nitiske exmannen.
Det gäller även de män som gift sig med sina egna kvinnor men som av någon anledning inte är nöjda med de eller skilt sig och då också misshandlat och dödat kvinnorna.

Mannen som jag missade att kopiera in nyheten om och som skurit av sin hustrus läppar var muslim och forskare på Karolinska, Huddinge univerisitetssjukhus och anledningen var, att han "trodde" att hans fru var otrogen.

Det är den sorgligaste så kallade religion som jag någonsin skådat och som tyvärr har frt med sig mängder med problem i västvärlden och som våra politiker vägrar att inse.

Demokrati existerar inte inom islam alls och kvinnors rättigheter är en önskedröm blott.

Djurhållningen och synen på djur är lika usel den och det är inte endast den här grymma unge mannen som plågat sin hund till döds under flera månaders tid, som gjort sig skyldigt till liknande andra brott mot djur och sett till att döda och plåga de illa först.

Ni kan läsa hela artikeln om det grymma djurplågeriet i dagens Aftonbladet, HÄR.

Jag har så många exempel på liknande grymma djurplågerier att jag helst skulle vilja kräkas över hur förunderligt det är att inte våra politiker öppnar ögonen och ser vad som händer men i stället sopar man problemen under mattan och försöker att tysta ned allt som är fel med att låta allt detta elände få fortgå.

Hörde nyligen på nyheterna om att Fadimes pappa ville begär resning eller om det var att han ville få sitt straff tidsbestämt??? 
Han kan sitta där tills han dör, tycker jag då det är ytterligare en muslim som vill sätta kvinnorna på plats.
Alla dessa män och deras lydiga söner har inget till övers för demokrati och skrattar åt vårt sätt att värna om den och om kvinnors rätt till lika villkor som männen.
För svenska kvinnor är islams kvinnosyn, som att  spotta oss i våra ansikten.

Islam tänker inte förändra sin inställning till västvärldens sätt att tänka utan kommer att sakta men säkert få oss "infidels" att inse att vi inte kommer att ha någon valfrihet när den dagen kommer. 
Den dagen skulle jag vilja se våra "infidel"politiker och hur deras miner blir men förhoppningsvis är jag redan borta då eller så har redan vår skapare tagit itu med alla som skymfade hans skapelser.

Maritha. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook