DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 31 december 2009

SKOTTLOSSNING...

Straxt innan jag skrev inlägget, var det väldigt mycket smällare och raketer som small här utanför, runt huset och i området.
Så kom plötslig en hård knall med flera likadana knallar kanske 6 eller 7 och sedan blev det tyst och jag tänkte ett ögonblick, att det där lät inte som några smällare utan mer som pistolskott men vad vet jag, så jag lät tanken på att att ringa polisen vara och tänkte att jag kanske hade fel.

När jag nu gick ut i köket, säg jag flera poliser gå in i huset tvärs över gatan där jag bor och tänkte direkt på knallarna jag hört.
Sedan såg jag att det stod två polisbilar utanför på gatan och att polisen spärrat av en del av våran gata.
Sedan upptäckte jag en man med kamera som fotade när polisen gick in.
Jag gick ut och hälsade och frågade om de visste vad som hänt och då sa de att det varit skottlossning här tidigare i natt, så då var det pistolskott som jag hörde, trots allt =I

Jaa, det kanske ändå är lika bra att jag bor kvar så att jag kan få vara med i händelsernas centrum, för här händer det hela tiden något skumma saker och särskilt på min gata =(
Jaa, då fick ni lite nyheter också om vad som händer i min lilla del av världen =)

Nu blir det sängen som väntar och det ska bli skönt.

Sov så gott och ha det bra.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

Marita sa...

Men oj, du bor verkligen mitt i smeten du....
Jag blev livrädd när jag såg en nyhetsflash innan ikväll om sex personer som skjutits ihjäl på ett köpcentrum i Finland, min shoppingtokiga dotter är där just nu. Detta var dock i en förort till Helsingfors och hon är i själva Helsingfors. Jag kunde lättad andas ut, till skillnad från de anhöriga till de sex som dött.

MS / Maritha sa...

God fortsättning på det nya året.
Japp men jag klara det än så länge och det blir ofta tjafs på grund av att människor parkerar på den plats jag fått, där man sänkt trottoarkanten för att komma ner från trottoaren till t ex färdtjänstbil/färdtjänstbuss och dessutom fått en stoppskyl uppsatt för att få folk att förstå att det inte ens ska stannas alls på den biten men det gr så många, att jag slutat räkna men ändå går ut och säger till att de får lov att flytta bilen men för det mesta får jag höra diverse saker som inte gör mig glad alls men gör mig arg och stridslysten.
Usch, jag har full förståelse för att du blev livrädd men jätteglad att hon inte var på det stället där det sköts. Jag tror att folk har fått "hjärnsläpp" som mina barn kallar det.
Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook