DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 7 december 2009

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN, ANGELA OCH ANGELIKA.


Flores


Tudo para seu Orkut você encontra aqui!Och så var det dags för de "kloka" orden i dag.

UPPSKJUT INTE TILL MORGONDAGEN, DET DU KAN GÖRA I DAG.

Kram Maritha.

4 kommentarer:

attis sa...

Gomorron vännen. Här har det som du ju redan läst varit ypp och ner ett tag nu. Det programmet har jag här men det hjälper inte heller. Ska nu ta mej modet att formatera om datorn. Har brännt ner allt som ska vara kvar. Idag ska jag till lasarettet och titta till pappa. Ha en underbar dag.
Kramar

Karin sa...

Oj, oj, oj vad jag är dålig på att leva efter dagens kloka ord... =D
Hamnar så lätt vid datorn, och sen vet man ju hur det går... ;P

MS / Maritha sa...

Hej Attis =) Jag hoppas att du fått ordning på din dator, för jag vet hur gräsligt det känns att vara utan dator =( Hoppas också att du och din pappa hade det trevlig i dag. Själv var jag på min rehab träning och försökte att få de att förstå att tre dagar är för tufft för mig att träna på, så nu blir det två dagar i stället =) Jag är helt slut nu och är glad att få två vilodagar nu tills nästa pass, på torsdag. Ha det så gott nu. Kram Maritha.

MS / Maritha sa...

Hej Karin =) Det är så märkligt att man sitter här vid datorn och timmarna rinner i väg som vatten i kranen. I går när jag var på rehab träningen kändes varje minut som en evighet =( Jag håller med om att det var mycket att fundera över men väldig bra synsätt, om man håller sig fast vid det. Hoppas att allt är bra med dig / Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook