DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 1 december 2009

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN OSKAR OCH OSSIAN.


Flores


Envie imagens para amigos você também!Vet ej sjutton vad man ska ta till efter alla moderna "klokheter" men kanske :

Det är bättre att tänka efter före, än efter.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

attis sa...

Gomorron goa vännen. Ja det är en rackarns bacill det här. Det är femte gången nu under hösten som den hälsat på mej. Korta dikter ska det var , precis som du säger. Jag blir vansinnig då inte datorn funkar. Det är ju alltid då som man kommer på som mest att görs och skriva. Hoppas du får ordning på din maskin nu så kroppen får lugn och ro. Ha en underbar dag.
Kramen

MS / Maritha sa...

Hej Attis !
Godkväll min vän =) Här är mornarna så sena, så jag hinner aldrig upp och önska dig en "god morgon" =(, så jag kanske ska göra det nu på samma gång =) Jobbigt att du har så besvärliga baciller =( Jag hoppas verkligen att du blir riktigt frisk nu till helgerna och att de bacilluskorna försvinner för gott då.
Nu har jag kört igenom datorn med programmet och den fungerar bättre nu. Det var ett bra program som hette Glarys Utilitys, på Download.com. Rekomenderas varmt av mig =)Vi får hoppas att våra datorer börjar sköta sig som de ska någon gång =) Jag hoppas att du får en jätteskön kväll och en god morgon, i morgon bitti med =) Kram och krya på dig, Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook