DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 21 december 2009

KLOKT MEN INTE ALLTID ROLIGT.

Den här tanken har slagit mig fler än en gång och den borde användas mer i alla sammanhang för att göra saker lättare i våra liv.

ÖKA FÖRSTÅELSEN, GENOM ATT KALLA SAKER VID DERAS RÄTTA NAMN.

Kram Maritha.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Ja det bör man komma ihåg vetja!

attis sa...

Hej goa vännen. Mormor lir bara sämre och sämre. Har bestämt mej för att försöka få julfrid ändå. Hon blir ju inte piggare för att vi sitter och är ledsen. Tack för din omtanke. -hoppas allt är bra med dej.Demens är en hemsk sjukdom . Jag vill nog oxå få besök även om jag knappt vet om det. Ha en underbar dag.
Kramar

MS / Maritha sa...

Hej Daniel =) Ja, visst är det =) Hoppas att du har det roligt i Stockholm och att det blir härliga minnen för dig / Kramar Maritha.

MS / Maritha sa...

Hej Attis =) Ledsamt att höra att din mormor blir sämre =( Jag hoppas verkligen att hon får känna av julfriden och kan njuta av den vita snön som lyser upp julen, i år. Ja, här är det bra men trött av allt gympande på rehaben. Det blir säkert lättare vartefter.
Demens är hemskt men oftast för oss anhöriga och min moster har det så gott nu med alla släktingar som hon älskar =) Jag vill att min mormor ska hälsa på mig med om jag blir så dålig =)Hon var den bästa mormor man kunnat ha och mer som min mamma, i stället för den mor jag hade =I Ha en jätteskön kväll nu och en härlig morgondag med. Kramar Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook