DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 15 december 2009

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN, GOTTFRID.


Flores


Recados atualizados para você enviar no Orkut!


I dag är jag snorförkyld och mitt huvud känns tomt. Kan inte komma på någon bra tankeväckare. Det skulle möjligen vara :

ÄVEN OM DU MÅR DÅLIGT, SÅ FÅR DU TÄNKA, ATT DET KUNDE VARIT VÄRRE.

Kanske en klen tröst.
Kram Maritha.

4 kommentarer:

Daniel sa...

å jag skickar många varma kryekramar!!!!!

MS / Maritha sa...

Hej Daniel =) Tack för de kramarna, det var gulligt av dig. Jag tror de hjälpte för, jag mår lite bättre i da =). Stor kram tillbaka / Maritha.

Karin sa...

Skickar kramar jag med, så får vi hoppas det blir riktigt bra !
Inte kul att vara förkyld ju !
I dag ska vi äta av julköttbullarna.
Resten är i frysen i väntan på julen.
Provsmakade igår, och de var då mumsiga då, så det blir nog smaskig mat idag. =)
Fortsätt krya på dig !
Här är det färdigskottat och fint ute.
Nu är det dags att ta tag i insidan.
I morgon blir det nog en resa för att julhandla lite. - Skönt att det inte är så mycket att fixa i år ! =)

MS / Maritha sa...

Hej Karin =)Nej, nu har förkylningen gett med sig men då har de tränat så hårt på rehaben med hand och arm gympan, så att jag förlorade både styrka och styrsel i högra arm och handen =( Det börjar återvända så sakta men har börjat gör väldigt ont med. Men, men, det kunde varit värre. Med förkylningen var det enklare och när det slog mig att jag borde smälla i mig rå vitlök, så tog jag tre klyftor och hackade fint och svalde med ett par glas vatten och nästa dag kände jag mig helt ok igen =)Där emot så har min arm inte orkat med att pekfingervalsa så mycket sedan i torsdags men det blir nog bättre det med =) Det lät härligt gott med dina julköttbullar, tycker jag. I min familj är alla ense om att de enda köttbullar som räknas till köttbullar, är mormors (min mammas) och det instämmer jag , helt och fullt. Har fått receptet men tror att hon gömmer det riktiga och så vi aldrig mer får äta dessa läckerheter efter hennes tid på jorden =( Nu har hon blivit lite dement, så det är nog redan begravt det där köttbulls receptet och ligger nog i glömskans djupa brunn =( Hoppas att du får en härlig helg och trevliga klappresor och mysigt innefix =)
Vintriga kramar Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook