DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 12 december 2009

I dag blir det lite...

...allvarligare saker som jag tänker på.
Dels har jag funderat på klimatförändringarna som verkar gå väldigt snabbt och har tagit kål på en hel del i världen redan.
Icebears Pictures, Images and Photos
Såg en video snutt som visde isbjörnar som inte längre klarar att skaffa sig föda, då isarna har smält undan så pass mycket att den inte håller för de att gå på.
De brukar annars fånga sälar från isarna till föda men det går inte längre och då blir de i stället så hungriga, att de äter upp sina egna ungar när inget annat finns att äta och det var fruktansvärt att se.
Dessutom har stora delar av Afrika en sådan svår torka att det inte går att få så mycket att växa upp då det torkar bort.
Jag har blivit medlem i olika organisationer för att försöka att få människor att bättre förstå vad konsekvenserna av våra handlingar slutar i, för vår jord och innevånare.
Du kan också bli medlem och försöka att sprida kunskapen du får till fler.
Den här länken går till en organisation som heter ONE och om du klickar
HÄR, så kan du läsa mer om deras arbete med att hjälpa oss alla att förstå vad som verkligen händer runt omkring oss i vår närhet och i världen. Jag lägger in en video som ni kan titta på som också finns på deras hemsida. Det är inte den där ruskiga, som jag såg med isbjörnarna.Ytterligare ett ställe att gå till och bli medlem på är, organisationen Change.
Vill du inte bli medlem, så kan ändå kanske kunna bidra med att skriva under namninsamlingen, för att få bort handeln med och prostitution av barn, som behandlas som varor och inte som de faktiskt är, små levande varelser med rättigheter att bli behandlade med aktning och omsorg =(.
Klicka HÄR, så kan du läsa om hur du kan få hotellägare att sluta ta emot dessa pedofil och "så kallade handelsmän" från att förse sig med tak överhuvudet för sin smutsiga handel.
I USA har man upptäckt att en amerikansk hotellkedja har bidragit med husrum med komfort för den här vidriga handeln, både i USA i i andra länder runt om i världen
Att vara med och göra vad man kan är ett bra sätt att försöka att förändra den sorgliga värld vi lever i.
Man kanske inte har något att bidra med ekonomiskt men det betyder inte att man inte kan göra sin röst hörd och jag har redan sett mer än en gång att det går att göra något åt det som är fel, om man blir fler som tycker samma sak.

Kanske det kan bli en julklapp till er själva i år, då ni gjort något gott för att förändra livet och världen till en godare och bättre värld för alla.
Ha en riktigt skön helg och ha det gott.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook