DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 16 december 2009

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN, ASSAR.


Flores


..Figuras para deixar seu Orkut bem legal..


Nu börjar det kännas som om de kloka tankarna ligger nära "gränsen" =) men det gör de inte. Det jag jag tänker på, är hur viktigt det är att inte fastna i det som varit eller grubbla över det som ska komma, utan att leva här och nu =)

LEV VARJE DAG SOM OM DET VORE DIN SISTA, TILL FULLO.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

attis sa...

Hej goa vännen. tänk så rätt du har. Så vacker bild och så fina ord. Nu passar jag mej så jag inte blir allergisk igen*fniss* Hoppas allt är bra med dej. Ha en skön kväll.
Kramen

MS / Maritha sa...

Hahaha, hej Attis =) nej det får du inte bli =I allergisk alltså =) Ja bilden är så fin och de har så mycket vackra bilder på recado som man får hämta och låna =) Nej, det är inte direktså bra, för jag har tränat min högerarm för mycket på rehaben,, när vi hade hand och arm gymnastik, så armen ville inte lyda när jag kom hem och det är fortfarande inte full styrsel eller kraft i den =( så därför har det inte blivit så mycket inlägg sedan torsdagen =( men det kommer nog snart det med. Hur är det med dig själv då? Hoppas att det är bra, trots alla snömassor vi har fått. Ha en god och mysig lördagskväll / Kramar Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook