DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 2 juli 2012

ISLAM VS SVERIGE, OCH DOMEN MOT BAJONETTMANNEN.

Det blev tack och lov livstids fängelse för mannen som dödade sin ex fru med en bajonett inför ögonen på deras båda barn !!!!

"Han knivskar sin ex-sambo till

Han knivskar sin ex-sambo till döds inför ögonen på deras två barn.
I dag dömdes den 46-årige mannen till livstids fängelse i Malmö tingsrätt.
Rätten skriver att mannen gått mycket metodiskt tillväga och att barnen kommer att få livslånga men av händelsen - därför finns inga förmildrande omständigheter.
Mannen och kvinnan blev ett par 2001. När kvinnan under sommaren 2011 uppgav att hon ville separera blev det "en chock" för mannen, enligt tingsrättsdomen.
Paret flyttade isär och kvinnan begärde dessutom enskild vårdnad om deras två barn.
Mannen har uppgett att han försjönk allt djupare in i en depression.
Den 17 februari i år körde han bil dit kvinnan och barnen bodde i Malmö, eftersom han ville se dem. Kvinnan och barnen kom gående över vägen.
Då parkerade mannen bilen och tog fram en bajonett som han hade liggande i en verktygslåda. Hon höll bajonetten utefter sin vänstra underarm och gick efter sin ex-sambo och barnen.  "


HÄR, kan ni läsa hela artikeln från dagens Expressen.


Jag hoppas och tror att våra svenska män inte tar efter dessa muslimers sätt att behandla kvinnor.

Tyvärr finns det svenska män med liknande inställningar men de är dock inte så många som islam lyckats "producera" genom koranen och dessa imamer som tar lätt på kvinnors "rättigheter" i Sverige.


Det jag hade hoppats på, var att rätten skulle ha låtit utvisa denna man då straffet blivit avjänat, något som borde ske med alla dessa invandrare som kommer hit och strunar i svenska lagar och det borde gälla imamerna med som uppmuntrar män att bete sig illa mot sina kvinnor (oavsett de gifter sig med svenska eller sina egna kvinnor).


Livstids utvisning är ett rimligt straff.


Maritha.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook