DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 21 juli 2012

ISLAM VS LIBYEN, OCH HUR OSMAKLIGT REBELLERNA ...

... behandlade den mördade presidenten, Kadaffis kropp.

Säger mycket om hur sorglig det nya styret i Libyen är.
Kadaffi var en ledare som mänga tyckte illa om och visst har han gjort mycket som upprört världen men han var inte den tyrann mot sitt folk som han beskrivits som.

Han gjorde mycket för att underlätta för sitt folk och ingen gick hungrig under hans regeringstid och med många andra saker som andra länder inte hjälper sina medborgare med.
Han lät även svarta komma till landet och arbeta och skyddade de med sina lagar, något som inte är vanligt i andra länder som styrs av araber.

Det såg vi också tydligt när rebellerna som det fantastiska NATO hjälpte att ta över Libyen, suck,
då de gav sig på de svarta arbetarna och dödade så många de hann innan omvärlden började se vad som pågick och då hade man några lama ursäkter till varför man dödade svarta.

Här kommer i alla fall den äckliga videon som visar hur vidrigt man behandlar den döda Kadaffi.
Sjukt illa !!!Ni kan läsa så mycket mer om hur islam tränger ut kristna och framför allt judarna i det amerikanska samhället och hur de plötsligt använder "mänskliga rättigheter" som sitt rättesnöre (de rättigheterna fördöms helt i koranen, där finns det ingen plats för någon som helst demokrati eller yttrandefrihet, än mindre några kvinnliga rättigeter).

I islam vänder man kappan efter vinden och tar för sig när man ser en möjlighet att få igenom helt horribla saker som t ex sharialagar.

Islam, liksom andra religioner som inte har ett godkännande av Gud kommer att få veta det så småningom.

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook