DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 11 oktober 2009

TidningsankorMySpace Graphics
Om det är något riktigt dumt som drabbat oss, förutom svininfluensor, så är det Anna Anka =( En riktig "tidningsanka". Varför grävde man fram henne? När vi en gång blivit av med eländet, så ska vi väl inte släpa tillbaks det igen.
Har aldrig hört någon med så mycket negativa åsikter om sina egna landsmän men som samtidigt har så mycket egna fel, så det tycks fastna i strupen på henne.

GO TO FREAKYPEACH.COM
FREAKYPEACH.COM

Det är trist att någon som så uppenbarligen är ordentligt anorektisk, sätter sig till doms över svenska "feta" mödrar i Sverige och som hon anser, borde skämmas över hur de ser ut.
Ankan själv går visst och tränar fem dagar i veckan och anser sig vara fantastiskt vacker med sin "figur", som jag ser, som skrämmande mager och benig.
Om Paul Anka tänder på det, så har han nog inget att säga till om i sitt hem =I Han bara måste, nog =( och har antagligen inget att säga till om eller oxå har han gott om fantasi och kan blunda hårt.

Jag tror att det var "Newsmill" som tog kontakt med henne, om jag inte är helt ute och cyklar, rätta mig om jag har fel. Skäms på er, som fick den förskräckliga människa att öppna munnen och lät grodorna hoppa ur.


Visserligen är grodor och paddor på utrotningsgränsen men den här sortens grodor, klara sig världen utan.
Jag trodde inte att man fick begå så´na handlingar ostraffat. Har vi möjligen fått över henne hit för "våra synder", vilka nu det kan vara. Egentligen borde hon få betala lyxskatt för varje negativt uttalande hon gör =)

Det kanske till och med är hennes fel att det blivit så kallt i Sverige nu.
Fram med cencuren och låt inte era män få höra talas om denna monsterkvinna som vrider huvuden ur led på en del män, med vad hon tycker att kvinnor ska göra för sina män (men det kanske man skulle göra, om man fick 70.000 att shoppa loss med i stället för en hundring, när det är som bäst).

Jag hoppas att hon snart återvänder till sin hungriga tillvaro i ankbakgrunden (annars ska visst sprängd anka vara gott men då ska det nog inte vara utmärglade ankor=), så vi kan vinka adjö till henne =)
GO TO FREAKYPEACH.COM
FREAKYPEACH.COM

Ha det så gott och håll upp värmen i höstkylan.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

den galna mamman sa...

ja tror att hon bara gör detta för att tjäna pengar, ju mer dumma kommentarer desto mer pengar
mvh den galna mamman

MS / Maritha sa...

Joo, det stämmer nog men man får krusningar i ryggraden när man ser henne.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook