DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 12 mars 2012

CAREMA "CARE" " VÅLD"BOLAG´S DIREKTÖR TAR TILL SJAPPEN.

Ja, så fortsätter skandalerna kring skandalomsusade
vårdbolaget Carema.

Nu tänker deras VD, Carl Gyllfors lämna bolaget.
Han lämnar det inte utan ett ordentligt avgångsvederlag förstås men hur stort det blir vet vi ännu då det är HEMLIGT men jag kan föreställa mig att det blir ett saftigt belopp, som Vi Skattebetalare får stå för, precis som de  saftiga lönerna han hittils fått.

Det är inte roligt när man får läsa sådan  här och det är tydligen likadant i alla dessa "PrivataVårdbolag"
där Vi Skattebetalare får stå för dessa horribla siffror som det handlar om för dess chefer och direktörer. 
Det är det som Våra Äldre får betala mot att bolagen drar ner på kostnaderna för vårdtagare så att dessa Vårdtagare, får en mycket försämrad så kallad "Vård" i form av liggsår, obehandlade benbrott, för hög medicinering samt blir glömda på toaletterna och många fler usla saker som inte går att räkna upp här.

"Caremas vd avgår

Carema cares vd Carl Gyllfors hoppar av sitt jobb. Enligt ett pressmeddelande har vårddirektören utsatts för en ”närmast omänsklig arbetsbelastning”. Gyllfors får nu ett avgångsvederlag av hemlig storlek och ersätts av företagets HR-chef.

Carl Gyllfors
Carl Gyllfors
Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Under hösten fick det riskkapitalägda vårdbolaget Care Care mycket kritik för sin bristfälliga kvalitet på flera äldreboenden. Carl Gyllfors, som tidigare bland annat har varit vd för Aftonbladet och vice vd för Svenska Dagbladet, tillträdde som ny vd i maj 2011. Men höstens stormar kring vårdbolaget blev för mycket och efter bara tio månader kastar vårddirektören in handduken.  "

Läs mer i Svenska Dagbladet från i dag, HÄR.

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook