DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 2 november 2011

VILKA ÄR DET SOM ÄR RASISTER ? ÄR DET VÄSTVÄRLDEN ELLER ...

... ÄR DET MÖJLIGEN DET MOTSATTA ?????

Här är några videofilmer från Youtube som visar på en annan sida än den som våra politiker vill påskina.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Efter knappt 50 år i Malmö har jag lämnat detta skitställe och bor nu i Blentarp utanför Sjöbo. På mina tjänsteresor till Stockholm skall man uppge sin bostadskommun på hotellet. Sjöbo har en klang som alltid väcker uppmärksamhet :-)
mvh Roland i Blentarp

MS/Maritha sa...

Hej Igen Roland! Jag skulle nog med ha lämnat Malmö, om jag hade bott där.Jag bodde i ett område i Stockholm som tyvärr är alldeles för invandrartätt det också.Det var för många muslimer och barnen och ungdommarna till dessa invandrade familjer blev de flesta lämnade till sig själva och när inte vuxenvärlden ställer upp, så går det som det går och efter 4 år i detta område var jag så trött på alla dessa muslimer (framför allt) som sket fullständigt i vad de gjorde eller vad deras barn och undommar gjorde.Jag hade några riktigt trevliga vänner bland muslimerna med och som var mycket trevliga så jag drar inte alla över en kam men tyvärr är merparten av dessa invandrade muslimer inte särskilt trevliga.Sjöbo hade en dålig klang sedan tidigare men den har nog försvunnit så gott som helt i dessa dagar och jag har inte längre de tankar som jag hade då angående Sjöbo. Jag är inte och har heller aldrig varit rasist och det är inte heller min avsikt med att påpeka dessa hemska sanningar om islam och koranen och samtidigt veta hur de flesta imamer känner inför detta och koranen och det är jag väldigt avigt inställd till.För oss i Sverige, är det som att bli tillbakaflyttad hundratals år i tiden, då kvinnor inte hade något att säga till om.Det har inte heller muslimska kvinnor, helt i enlighet med koranen och det har tydligen inte vår regering ett dugg emot med tanke på att "Alfons" Reinfeldt tycker att vi ska upprätta paralella amhällen, sida vid sida med muslimer??? Det är alldeles fel inställning till problemen men det bekymrar tydligen inte borgarna och kanske de till och med tycker det vore bra att få ner oss kvinnor på knä igen ???
Nå, du får ha det så gott och hör gårna av dig igen och berätta hur du har det och hur det går för dig och din nyfunna vän =) Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook