DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

fredag 11 november 2011

JUDEHATET BLIR BARA V ÄRRE I MALMÖ.

Det är mycket tragiskt att judar blir förföljda och trackasserade i Malmö men eftersom det bor så många muslimer där, så är det tyvärr inte konstigt men det ska absolut kvävas i sin linda.

Att polisen försöker föklara det hela med att det handlar om att polisen satsar mer på hatbrott och att det numer anmäls av fler i dag än tidigare.

Det är mycket troligare att de här brotten görs av islams muslimer som har helt klara motiv med sina trackasserier av judar.
Det är inga nyheter att islam vill utrota judar och gör sitt bästa för att skrämma de och förfölja och det borde polisen känna till.

Att hatbrotten mot muslimer har minskat är förmodligen för att de som lidit ont av den segregerade staden Malmö, har försökt att flytta där i från.

Även många judar har valt att flytta än att gå i rädsla för vad som ska hända.
Jag ska lägga in fler videor om just hatet från muslimer genemot judar,  där det framkommer mycket tydligt vad det hela handlar om och de skulle förmodligen vara bättre om man började se vad det verkligen är som händer i Malmö och vilka som gör vad när det gäller aölla slags brott.
 
Artikeln som jag läste i Svenska Dagladet i dag kan ni läsa om själva  HÄR

"Antisemitiska brott ökar i Malmö

Brotten mot judar i Malmö ökar. Första halvåret i år har lika många antisemitiska brott anmälts som under hela förra året.
Susanne Gosenius, brottsoffersamordnare hos polisen i Skåne, tror att det finns ett stort mörkertal och att många brott aldrig kommer till polisens kännedom."
 
 Ökningen kan bero på att polisen satsar mer resurser på hatbrott, att benägenheten att polisanmäla har blivit större eller att det faktiskt begås fler hatbrott med antisemitiska förtecken, säger hon till TT.

Däremot minskade antalet islamofobiska hatbrott under första halvåret i år jämfört med 2010.  "

Hoppas att ni får en trevlig fortsatt fredag.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook