DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 1 november 2011

IDROTTENS PEDOFILER ÄR MÅNGA DE MED.

Det är lika sorgligt att läsa varje gång det kommer fram nya uppgifter om dessa pedofiler som krälar fram i dyngan och saboterar barns framtid.

Tyvärr gör det mig nästan ännu ledsnare att läsa den här artikeln som visar på hur fegt andra vuxna kan bete sig, som inte ingriper när de blir vittne till dessa grova brott och där dessutom offren är barn och säkerligen inte själva törs göra något åt det som de utsätts för.

All hedern åt vuxna som vågar stå på de svagas sida och att de som en gång varit offer för dessa vidriga pedofiler, törs träda fram och berätta.
Jag blev så "glad" när jag läste om Patrik Sjöberg som trädde ut och vågade berätta om vad han varit utsatt för och samtidigt så oerhört ledsen över det han berättade om.

Det är så skamligt av dessa pedofiler att utnyttja barn och kräva de på tystnad.
Alla dessa pedofiler borde sitta bakom lås och bom för resten av sina liv, då de för all framtid har satt så otäcka ärr i dessa barns själar och stulit det som man aldrig får stjäla från ett barn, någonsin, deras integritet och oskuld sam tillit som för alltid kommer att förfölja de genom resten av deras liv.


I stället ger rättsväsendet allt stöd till pedofilerna med korta straff och extra trevliga fängelser så stt de inte blir skadade, samt släpper ut dessa människor och låter de fortsätta med sina övergrepp på flera barn och ser till att pedofilerna får behålla sin rätt till integritet ?????


Barnen däremot lämnas av de som borde stå på deras sida, rättsväsendet och de som stiftar dessa ruttna lagar och då får det mig att undra, "hur många av de som sitter i juryn, domarna och lagstiftarna, som själva är pedofiler".
Det är en alldeles rimlig undran men också väldigt sorglig.


" ”Såg hur de hånglade med 12-åriga tjejer”

Ulf Karlsson. Ulf Karlsson.

Förre förbundskaptenen vittne till övergrepp

Patrik Sjöberg berättade i sin självbiografi om hur hans tränare förgripit sig på honom sexuellt.
Nu går förre förbundskaptenen Ulf Karlsson ut och avslöjar att han varit vittne till sexuella övergrepp inom friidrotten.
– Man är inte tillräckligt stark för att själv g å fram och agera i en sådan situation, säger Karlsson till TV4 Värmland. "

Läs själva hela artikeln från dagens Aftonbladet,  HÄR.

De här historierna tar aldrig slut och straffen skulle vara mycket långa och helst vara livet ut för de som begår dessa brott.

Men som vanligt daltas det med de som man i stället, borde ta i med hårdhandskarna.
Och som brukligt  får barnen betala med sin otrygghet och de försvunna tilliten för vuxna som borde vara självklar, för alla barn.

Till alla er barn som blivit är eller blir utsatta så vill jag uppmana, att vänd er till Bris eller till till någon vuxen som ni känner förtroende för och be om den hjälp ni faktiskt har rätt att få och som kan sätta stopp för dessa horribla övergrepp.

Låt inte dessa vuxna pedofiler få skrämma er med något som de säger till er och kanske hotar er med utan säg till någon av de jag föreslagit så kommer ni med all säkerhet att få den hjälp som NI SKA HA.

Till föräldrar vill jag också säga, att "ni ska prata med era barn och förklara när vuxna gör något som de inte får eller ska göra" och tala också om i klartext att delar av barns kropp inte får eller ska vidröras av någon vuxen, då det är viktigt för barn att få det klart för sig , eftersom dessa pedofiler har en förmåga att snärja och lura och eller hota era barn och göra så att de inte vågar berätta.
Låt era barn förstå att allt sådant ska barnen våga berätta om för sina föräldrar och har rätt att få hjälp av de också till att få slut på övergreppen.

Många gånger kan det även vara en förälder som utsätter barnen för detta grymma och det måste man med klargöra för barn att de också ska våga prata med den andra föräldern om och även om det rör sig om en släkting eller "vän" till familjen som är förövaren, så måste man lära sina barn att våga berätta för sina föräldrar eller någon vuxen.

Det är alla vuxnas ansvar och det måste man låta till sina barn förstå eftersom att pedofiler gärna ser till att låta barnen känna sig skyldiga till dessa övergrepp och det är ALDRIG ETT BARNS FEL ATT DE BLIR UTSATTA FÖR DE HÄR VIDRIGA ÖVERGREPPEN.

Ni får ha en trevlig kväll och ta väl hand om era barn och vara rädda om de.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook