DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 12 november 2011

MUSLIMS SKITSTÖVEL, LURAR TILL SIG 66.000 PUND GENOM ATT LJUGA-

För dessa muslimer finns inga begränsningar alls.

 Man kan ljuga helt obehindrat och undgå att få straff uppenbarligen.

Den här idioten dansade på sitt eget bröllop oc blev avslöjad som bedragare. 

Nu är han helt säker på att få stanna då han vidhåller att man inte kan sparka ut honom enl de "Mänskliga rättigheterna".

De är väldigt bra att använda när man kan dra nytta av de med =( men det borde även England kunna göra med då han har bedragit det engelska folket och därmed brutit mot deras mänskliga rättigheter.

Han borde få livstids straff och sitta i en gammal fängelsehåla djupt under jorden.

Jag är mäktigt trött på alla dessa utnyttjande muslimer som lurar och bedrar och som i övrigt skiter i de mänskliga rättigheterna, utom när det kommer till att de kan ha användning för dessa själva.

För.....e skitstövlar som alltid ser ner på oss infidels/kuffar.

De har inget i våra länder att göra över huvud taget, så ut med dessa som begår brott och låt de aldrig visa sig här igen.

Här är skillnaden mellan muslimer och den gamla damen Ganna, hon hade absolut ömmande skäl till att vilja stanna  Sverige och borde ha fått göra det också.

Hon har säkert inte heller gjort sig skyldig till några brott.

Det har en mängd muslimer gjort i alla de länder som de invaderar in i över allt. 

"Dancing at his own wedding 'paralysed' Moroccan who claimed £400,000 in benefits... and can't be kicked out because of human rights

By Colin Fernandez

Last updated at 2:07 PM on 12th November 2011
An illegal immigrant who claimed to be paralysed from the neck down but was filmed dancing at his wedding cheated more than £400,000 in benefits, a court heard yesterday.
But even though Mohamed Bouzalim, 37, has admitted dishonestly entering the country and fraudulently exploiting the welfare system, legal sources said they will face an ‘uphill battle’ to deport him.
There is a strong likelihood the Moroccan will be able to remain in the UK by claiming he has a right to family life under Article 8 of the European Convention on Human Rights, immigration sources said.
Cheat: Bouzalim raked in £66,000 a year of taxpayers money by claiming to be paralysed from the waist down - but video footage seized by the UK Border Agency shows him dancing vigorously at a wedding
Cheat: Bouzalim raked in £66,000 a year of taxpayers money by claiming to be paralysed from the waist down - but video footage seized by the UK Border Agency shows him dancing vigorously at a wedding
When Bouzalim came to Britain in June 2001, he had no papers and claimed to be an Afghan national whose father had been executed by the Taliban, Isleworth Crown Court in west London was told.
Using the name Mohamed Amir Hussini, he successfully claimed asylum before constructing the extraordinary lie that he was paralysed and required 24-hour care, receiving £66,000 a year in benefits. 

Översatt till svenska :

 Dans på sitt eget bröllop "paralyserad" marockanska som hävdade £ 400.000 i bidrag ... och kan inte spaEn illegal invandrare som hävdade att vara förlamad från nacken och ner men filmades dans på sitt bröllop fuskat mer än £ 400.000 i vinster, hörde en domstol i går.

Men även om Mohamed Bouzalim, 37, har erkänt oärligt in i landet och bedrägligt utnyttjar välfärdssystemet, sade rättskällor de kommer att möta en "motvind" för att utvisa honom.

Det finns en stor sannolikhet den marockanska kommer att kunna stanna kvar i Storbritannien genom att hävda att han har rätt till familjeliv enligt artikel 8 i Europeiska konventionen om de mänskliga rättigheterna, sade invandring källor.
Fusk: Bouzalim drog in £ 66.000 om året av skattebetalarnas pengar genom att hävda att förlamad från midjan och ner - men videofilmer beslagtas av den brittiska gränsförvaltningsbyrån visar honom dansar energiskt på ett bröllop

Fusk: Bouzalim drog in £ 66.000 om året av skattebetalarnas pengar genom att hävda att förlamad från midjan och ner - men videofilmer beslagtas av den brittiska gränsförvaltningsbyrån visar honom dansar energiskt på ett bröllop

När Bouzalim kom till Storbritannien i juni 2001, hade han inga papper och påstod sig vara medborgare i Afghanistan, vars far hade avrättats av talibanerna var Isleworth Crown Court i västra London sa.

Använda namnet Mohamed Amir Hussini, hävdade han framgångsrikt asyl till att bygga den extra lögn att han var förlamad och krävde 24-timmars vård, fick £ 66.000 per år i förmåner.
rkas ut på grund av mänskliga rättigheter  "

LÄS MER : http://www.dailymail.co.uk/news/article-2060538/Incapacity-benefits-Paralysed-Mohamed-Bouzalim-pictured-dancing-claiming-400k.html#ixzz1dVCHHQdA

Passa på att slänga ut regeringen med som inte gör det de ska göra.
Muslimer suger verkligen ut oss alla så mycket de kan och mäktar med.

Hur mycket mer av våra utgifter går till invandre som har lust att göra rätt för sig ???
Det är ledsamt för de som kommer hit och verkligen vill hjälpa till och inte enbart utnyttja systemet, då de kommer i kläm de med.

De har jag ingenting emot men alla dessa vidriga lögnhalsar som stiftar sina egna regler och lagar och som ser ner på oss som har
har arbetat hårt för att uppnå dessa regler som vi vet fungerar bra men som överträds så ofta av dessa muslimer som anser sig ha full rätt till allt som de kan pumpa ut av bidrag.

Varför kan inte Sverige se till att lära dessa människor hur svenskar har haft det innan vi nått det vi så länge kämpat för att få igenom, både för kvinnor och deras rösträtt samt att vi har samma  värde som männen.
Att vi har fått slåss för det vi uppnått och har levt i stor fattigdom tidigare i historien och då det bara var de högt uppsatta som fick det de ville ha.

Mänskliga rättigheter var heller ingen självklarhet för arbetare förr.
I de muslimska länderna får de inga mänskliga rättigheter alls och OM deras regeringar skrivit under FN´s deklaration för Mänskliga rättigheter, så har de inget att säga till om, ändå utan det är bara på pappret.

Ha en trevlig fortsättning på lördagen.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook