DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

fredag 25 november 2011

AFGANSK KVINNA, 19 ÅR BLEV VÅLDTAGEN AV SIN KUSINS MAKE...

OCH SITTER NU I FÄNGELSE MED DOTTERN, SOM BLEV FRUKTEN AV VÅLDTÄKTEN.

Det är ett riktigt ruttet liv för dessa kvinnor som används som ägodelar snarare än människor.
Hon får betala trots att det är mannen som gjort sig skyldig.

Hon kan antinge gå med på att gifta sig med mannen som våldförde sig på henne eller ta "sitt straff" för att ha begått äktenskapsbrott och då är risken att hon får sitta av "sitt straff" med 12 år i fängelse, så sjukt som det kan bli.


Hon har nu gått med på att gifta sig med förövaren, som fortfarande förnekar att han gjort detta och hon vill inte att hennes dotter ska få leva sitt liv utan sin mamma ???
Den här så kallade religionen vill vår eminenta regering att vi ska leva paralella liv med i Sverige ???
Aldrig i mitt liv i alla fall.


Vi har det dessutom redan bedrövligt med så många muslimer som följer traditionen och vill ha kvar sina egna lagar (sharialagarna) som måttstock för vad de vill ska gälla för sina kvinnor och män =(
Imamerna förespråkar också för att sharialagar måste få inrättas dit de flyttat men jag tycker att de som kommer hit med den inställningen borde få resa tillbaka till sina egna världar och stanna där.


Som det nu är kommer snart dessa muslimer att få ett så starkt fäste i Västvärlden att de har tillräckligt mycket att säga till om och då kan köra över både vår kultur och våra lagar.

Det ser våra regeringar till att de kan få med sitt sätt att ingenting säga och att tysta ner alla som försöker att förklara vad för slags enormt stort misstag vi faktiskt begår när vi ignorerar det uppenbara och kallar det för rasism (islam är ingen ras) om någon försöker att tala om, vad som verkligen utspelar sig just i detta nu, runt om i världen med den massinvandring av muslimer till alla hörn av världen.

Att ljuga om att det bara skulle vara några få som vill leva efter koranen är också en lögn och den lögnen verkar många svälja ner och blunda för.
Jag hoppas att några till ska inse vad det är vi står inför och vilka val vi fortfarande har, innan det är för sent att omvärdera det som pågår.

Ha trots det en trevlig fredagskväll.


Kram Maritha.
 Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook