DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 17 november 2012

ISLAM VS SVERIGE

Ett mycket grovt brott som jag blir oerhört upprörd när jag läser om.


Hyser inga som helst tvivel om att det är unga muslimska män som begått detta grova brott (då koranen betraktar hundar som orena djur och hyser det värsta förakt för västvärlden och människor som bor i väst).


"Fem män sparkade ner 87-årig kvinna

Annons:
HELSINGBORG. Den 87-åriga kvinnan sade åt fem unga män som sparkade på en liten hund som stod bunden. Då fick hon ett knytnävsslag i ansiktet så att hon föll handlöst i marken, Sedan överöste de henne med sparkar, skriver hd.se.
Den brutala misshandeln av den 87-åriga skedde den 12 november runt 18-tiden vid korsningen Möllegränden och Södra Strandgatan i Helsingborg.
- Hon bor i närheten, och lyckades ta sig hem. Där blev hon liggande i flera dagar, med kraftiga blödningar från underlivet, tills hennes barnbarn kom på besök och tog kontakt med oss. Hon har helt enkelt blivit så rädd att hon inte vågat kontakta polisen, säger Nils-Erik Svensson, inre befäl i Helsingborg till hd.se.  "

Läs hela artikel i dagens Helsingborgs Dagblad HÄR.


Inte så konstigt om man känner att man inte alls vill ha med denna så kallade religion att göra när man gång efter annan får höra om dessa grova brott som begås.

Så många år som vi har haft invandrig i vårt land och aldrig någonsin hört talas om att några människor tidigare, oavsett vilken religion de än haft, har betett sig så illa som dessa männsikor gör.

Jag kan inte se någon annan anledning än att den här så kallade religionen inte är som någon annan tidigare och inte hör hemma i vår värld alls.

Maritha. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook