DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 6 november 2012

ISLAM VS NIGERIA OCH BIAFRA

Biafra har alla barn från generation fått höra om.

Ät upp din mat på tallriken och tänk på de stackars svältande barnen i Biafra eller "biafrabarnen" som de också kallades och jag minns själv hur jag brukade säga, att "vi kan väl skicka ner min mat till de så de slipper vara hungriga".

Det gick ju inte och när man är liten kan det vara svårt att förstå innebörden i det, eftersom vi inte hade deras förhållanden med kriget som försökte att utplåne ett helt folkslag, Igbo eller Ibofolket som de också kallas.

De som försökte att utplåna dessa människor, var just muslimer i de norra delarna av Nigeria, alltså de arabiska muslimer somm trängt sig in och stulit land från människor som ursprungligen bodde här och inte var muslimer.

På samma sätt som de trängt sig in i hela norra Afrika och tagit länder från ursprungsbefolkningen.

I Libanon, och nu Egypten som både varit kristna länder har muslimer, araber trängt ut den kristna befolkning och även dödat de som inte velat bli muslimer och samma saker händer i Syrien just i denna stund men också i hela västvärlden där muslimer i  massor invaderat och försöker att ta över land i de länder de tränger sig in i.

De säger på samma gång, att alla vi som redan bor där de trängt sig in, är "islamofober" och rasister, om vi protesterar mot deras sätt att behandla oss och det vi slagits för att få, Demokrati och yttrandefrihet. 

Detta trots att muslimer inte är en ras, utan kallar sig för religion och vänderkappan efter vinden och hävdar att vi ska ta hänsyn till deras rätt att utnyttja  "deras rätt" till vår demokrati och "deras rätt" till vår yttrandefrihet, som koranen redan har fastslagit inte finns enligt koranen.

Orkar inte lägga fram alla andra saker som jag tycker illa om och som islam ytnyttjar maximalt, för att förtrycka alla våra egna rättigheter, på vår bekostnad och det gäller både ekonomiskkt och "religiöst", då de slår fast att det bara finns en så kallad religion och det är deras, islam och som jag har funnit inte alls är i från Gud.

I dag är årsdagen för den dag då Biafra kriget tog slut och då man hade tagit livet av över en miljon av Igbo eller Ibofolket, som man inte kunde kuva eller för den delen utrota men försökte på alla sätt och vis.
Något som man försöker att fortsätta att göra med hjälp av Boko Haram, som vill utrota kristna över huvud taget och som tagit tusentals kristna människors liv
, där i bland Igbo/Ibofolket
och som bränner ner deras hem och kyrkor.


Islam i hela sin "härlighet" och "religiösa" skepnad.


Biafra protests: Nigeria police in mass arrests

people holding a portrait of Col Ojukwu and waving Biafran flags The Biafran flag was displayed earlier this year at Chukwuemeka Ojukwu's funeral

Related Stories

At least 100 people have been charged with treason in south-eastern Nigeria after a march supporting independence for Biafra, their lawyer says.
Members of the Biafran Zionist Movement declared independence, raised the Biafran flag and then marched through the region's main town, Enugu.
More than one million people died during the 1967-70 Biafran conflict - mostly from hunger and disease.
Most of those arrested were young men but some were veterans of the war.
They were all remanded in custody.

Biafran War 1967-1970

map
  • 1960: Nigeria gains independence from the UK
  • 1967: South-eastern portion of Nigeria secedes as Republic of Biafra on 30 May
  • Biafra dominated by Igbo ethnic group
  • Home to much of Nigeria's oil
  • Nigerian army blockades Biafra and more than a million people die through famine, disease and fighting
  • 1970: Biafran government surrenders
The BZM first gathered on Sunday to mark the birthday of former Biafran leader Chukwuemeka Ojukwu, who died in November 2011 and was buried in March.
The BBC's Will Ross in Lagos says that 45 years after the Biafran flag was first raised - an action which sparked Nigeria's civil war - a small number of separatists still keep their dream alive, despite the threat of being charged with treason.
Our correspondent says the war has been put back in the spotlight as the renowned Nigerian writer Chinua Achebe has just released his memoirs of the conflict. "

Inte kan vi leva sida vid sida med några som vill få bort oss och sakta men säker kommer närmare sitt mål.
Inte med vapen eller bomber, utan med sin blotta närvaro och med mängden barn som föds inom muslimska familjer och som inte tillåts konvertera och som får oss att tiga med hjälp av vår egen tillkämpade demokrati och vår egen tillkämpade yttrandefrihet, som vi nu får "äta upp" med hjälp av just islam, en så kallad religion som tar över snart sagt all vi äger och har, utan att vi ens lyfter på ögonbrynen.

Jag vet faktiskt inte vad det är för fel på våra regeringar i hela västvärlen som hela tiden går islams ärende på bekostnad av hela vår "arv", allt det vå slagits så hårt för att uppnå men som nu ska tryckas ner i våra halsar med hjälp av våra styrande regeringar.

Inte heller vet jag varför folk sitter tysta och tar emot och sväljer allt med hull och hårt.
Bjuder ut det vi slagit os blodiga för att uppnå och som man bakom våra ryggar spottar på och skrattar åt.
Allt används emot oss och ingen kämpar emot.

Vad är det som pågår ???????
Och varför ?????

Några få höjer sina röster men det räcker inte, tyvärr. 

Maritha.    

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook