DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 24 maj 2012

VÅLDTÄKTER SOM FÖRSVARAS AV POLIS OCH POLITIKER. KAN DET...

... MER SJUKT ÄN SÅ ????

Efter att ha läst artikeln känner jag mig spyfärdig över hur vårt samhälle har degenererat.
Det är helt otroligt att gång efter annan få läsa hur de som har makt och myndighet använder sig av makten till att skydda sig själva och de sina från den lag som borde ha gett de straff utan vidare.

I det här fallet har i alla fall rätten gjort rätt i två instanser men vittnet ahar varit rädd för att tala då bägge männen bor och har "hjälp" (det som jag brukar kalla för björntjänster) från sina släktingar och "vänner".
Dessa borde också de bägge sidorna få straff med för att ha utnyttjat sina ställningar till ändamål för sina egna otrevliga våldtäktsmäns skull.

Samhällen runt om i världen, blir sjukare och sjukare för varje dag som går och det ena äckliga och otroliga efter det andra tar i stället över och skrivs om i våra medier och berättas om i TVnyheter.
Gårdagens nyhet med mamman i Belgien som strypt och styckat sin 4-åriga lilla dotter och lagt delarna i plastpåsar i frysen.

Jag får gåshud av att läsa liknande saker.
Läste också om "hedersmord" som begåtts i England och där är det ännu otäckare än den här förmodade sjuka mamman gjort.
En lillasyster till en 17-årig flicka fick sitta i bilen medan pappan och mamman dödade flickans syster för att hon blivit alltför västerländsk och därmed icke "användbar" utan pappan pressade ner plastpåsar som verkade vara fyllda med något så att flickan dog och efter det "komposterades" flickan !!!!?????

Här handlar det inte om att föräldrarna är sjuka utan att de inte känner kärlek till sina egna barn och handlar därefter som deras "kultur" kräver.

Dessa föräldrar kom i från Pakistan och borde efter avtjänat straff utvisas ur England för all framtid.
 

"Våldtäktsman stöds på Facebook


En norrman som fällts för grov våldtäkt på en svensk flicka får öppet stöd av offentliga personer i både Sverige och Norge. I en stödgrupp på Facebook hävdas att mannen är oskyldig. "Skrämmande", anser flickans målsägarbiträde.
Det var den 5 februari förra året, under Jokkmokks marknad, som mannen gjorde sig skyldig till våldtäkt på två flickor under samma natt.
Mannen bodde tillsammans med ett par vänner i en stuga, dit flickorna bjöds in vid två olika tillfällen under natten.
Den första flickan blev utsatt för våldtäkt när hon somnat i en av sängarna. Efter att hon lämnat kom ytterligare en flicka, som även hon utsattes när hon lagt sig för att övernatta."


Sjukt och grymt av de, som i sin "högre" ställning har använt sig av "sina så kallade stödgrupper" via Facebook och där borde de bli fråntagna sina konton, tycker jag.

Maritha. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook