DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 28 maj 2012

ISLAM DEN FRIDFULLA RELIGIONEN, VS SLAVAR

Slavar är mycket vanligt bland muslimer i mellanöstern och det är ofta de som har lite pengar.

Dessa som blir slavar är ofta kvinnor som kommer från de asiatiska länderna och som måste söka arbete för att kunna hjälpa till med försörjningen i sina hemländer där de kommit i från.

Även Muslimer som flyttar till västvärlden och som har samma sorgliga syn på dessa fattigare kvinnor, fortsätter med sin slavhandel och de tar ,med sig eller åker tillbaka till sina hemländer för att ska sig sådana kvinnor till detta slavarbete.

Många gånger hålls de inlåsta och får inte kontakta vare sig grannar eller ännu mindre myndigheter och finns det ambassader eller konsulat från deras hemländer i de ny länder de kommit till är det inte tillåtet för dessa stackars förslavade, både unga och äldre kvinnor som inte endast används till att arbeta hårt för att få i stort sett ingenting för sitt arbete men de används ofta som sexslavar av familjens manliga "män".

Många av dessa som tagits till slavar har hållits i fångenskap under många år.

Det är så vidrigt och när man dessutom förstår att dessa unga och äldre kvinnor kommit till dessa länder i ett enda syfte, att försöka att tjäna ihop lite pengar genom sitt arbete för att kunna sända till sina familjer i hemländerna.

"Flicka hölls inlåst som slav under åtta år

Det bosniska paret höll den tyska flickan som slav – i åtta år.
Hon selades fast vid en vagn och tvingades sova hos grisarna.
– De utsatte henne för en omänsklig behandling och tortyr, säger polisens talesperson Admir Arnautovic.  "

Läs gärna hela artikeln ur dagens Expressen,  HÄR.

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook