DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 3 juni 2010

Nu har jag sagt upp min lägenhet !


Nu är min lägenhet uppsagd och när jag fått sålt allt som går, reser jag tillbaka till Gambia, igen.
Jag har haft det undebart i värmen och pojkvännen var en mycket härlig kille.
Vi har haft det riktigt gott och även haft våra duster men det ingår i relationerna mellan oss människor och det är ett bra tecken med, tycker jag, på att vi kan se på varandra med öppna ögon.
Vädret är så skönt och min rörlighet har varit så mycket bättre här i värmen och det var en underbar överraskning.
Tyvärr är det inte lika bra med balanssinnet och jag går omkring som om jag var på snusen i bland men vad gör de, när det bara är sand man trillar i =)
Här ligger ofta soporna utefter gatorna och det är tråkigt när det är ett så vackert land i övrigt.
Åsnan här, är en av de, vars ägare kommer förbi några gånger varje dag, för att höra om det finns några sopor att hämta och föra bort från husen.
Mannen, som äger åsnan, får ca tio dalasi, för det vilket inte är mer än ca tre till fyra kronor i svenska pengar, tror jag.
Inte mycket, jämfört med våra sophämtningspriser =)
Värmen ligger på 30-35 grader 0ch det är så skönt och man behöver inte undra över om det ska bli regn eller sol, som man får göra hemma, utan man vet redan innan man slår upp ögonlocken, att det blir sol, fsat några få dagar har vi haft mulet men inte en enda droppe regn.
Snart infaller regnperioden i Gambia och då är det annorlunda men det kan även bli en och annan dag med sol, även under den perioden men det värsta är nog myggen som kommer med regnet och som passar på att sprida malaria bland befolkningen.
Jag har hela tiden jag varit där nere, fått lov att äta malariaprofylaktisk medicin.
Nu blir det i alla fall ca tre månader här hemma i Sverige, innan jag återvänder tillbaka till pojkvännen och gör honom till min man, i stället =)
Nu måste jag ner i sängen och sova, så att jag orkar ta itu med allt som skall ut ur lägenheten och som måste in i annonser till försäljning, så ar ni intresserade av att köpa diverse saker till hemmet, som tvättmaskin, gardiner eller möbler med mera, så skriv ner några rader så kontaktar jag dig/er och skickar bilder om intresse finns.
Stockholmstrakten ligger det i och det är på den södra sidan av stan.

Ha det så gott och sköt om er.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook