DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 3 april 2010

DET HÄR BLIR KANSKE MITT SISTA INLÄGG PÅ VÄLDIGT LÄNGE.

Tyvärr så rusar tiden i väg och jag hinner nog inte göra så mycket mer i min blogg, innan jag reser i väg till Gambia.
Jag har så mycket som ännu inte blivit klart.

Pass, vaccinationer och resan är betald och klar men det finns tusen andra saker som fortfarande är ogjorda och som jag är piskad att få klart innan jag sätter mig på planet.

Det känns som en hel evighet, sedan jag sist reste någonstans och jag har nog blivit lite ringrostig,

På måndag kommer min syster över och lånar mig en stor resväska och det är jag mycket glad över då mina resväskor som jag hade sist blev dränkta i källaren, där vi bodde tidigare.

Nej, det blir inte längre än så här och när det blir något mer, törs jag inte fundera över alls.

Resan tillbaka är bokad och betald och det blir inte förrän den 23 oktober men det känns så väldigt långt borta och eftersom att jag inte kommer hem ensam då, så är det svårt att sia om hur det ser ut då.

Ni får ha det så gott allesammans i Svedala och jag hoppas att ert väder blir bra och att sommaren blir varm och fylld med många bad.
Sköt om er tills vi "ses" nästa gång.

Kramar Maritha.

2 kommentarer:

attis sa...

Hej vännen. Jag vill bara önska dej lycka till på din härliga resa. hHoppas du får det underbart bra. Allt gott önskar jag dej.
Varma kramar.

MS/Marita sa...

Hej Attis och tack för din rara hälsning. Jag har inte sett den förrän i dag. Internetcaféerna i Gambia ger inga större möjligheter till att hinna skriva och läsa så mycket, av det man har som ska hinnas med med några korta timmar =(Hoppas att du har det bra du med och att vi får en fin sommar här i vårt vackra land. Många och varma kramar tillbaka till dig med/Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook