DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 22 september 2012

STOPPA UTVISNINGEN AV DEN 2-ÅRIGA LILLA HADILLE !!!

Den mest horribla försök till att bli av med en liten försvarslös individ, den 2-åriga lilla flickan Hadille.

Hur sjukt kan våra beslutsfattare bete sig och inte fatta hur sjukt deras betéende faktiskt är och ses av oss andra som får håret att resa sig på våra armar när vi hör hur vansinnigt det hela är.

Du kan göra skillnad för lilla Hadille genom att gå till sidan där det finns en namninsamling, för att få stopp på den har cirkusen.


Skriv under med ditt namn, du med.


"Övergiven, misshandlad och undernärd fick en 4 månaders flicka bo hos en familj i Broby. Två år senare vill Migrationsverket utvisa flickan från Sverige. Trots att ingen vet var hennes riktiga mamma eller pappa finns.

"- Vi kontaktades av socialförvaltningen i Lund, vi har varit familjehem förut, och tillfrågades om vi kunde ta hand om en flicka som var ensam på sjukhuset med livshotande skador, säger Malén Liewehr.

Mamman försvann
För snart två år sedan kom den biologiska mamma till Sverige från Algeriet. Hon födde sin dotter på lasarettet i Lund, men 20 dagar senare försvann mamman spårlöst.

Mammans make, som inte är pappan, tog hand om flickan. Fyra månader gammal togs bebisen in akut på neurologen i Lund med hjärnskador. Maken misstänktes ha misshandlat henne.

- Hon hade ju livshotande skador när vi tog hand om henne, säger Malén Liewehr.

Flickan växte upp i Broby . Blev en familjemedlem. Men så kom beskedet: Hadille ska utvisas till Frankrike. Ensam.  "


http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6870  


Klicka på länken här ovanför så kan du både skriva under men också läsa mer om den lilla flickan Hadille, som myndigheterna försöker att "göra sig av med" genom att försöka att utvisa den lilla som knappast kan förväntaa sig att ta hand om sina intressen på egen hand.

Ett fruktansvärt horribelt beslut som liknar, ingenting !!!

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook