DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 4 september 2012

ISLAM VS USA OCH RESTEN AV VÄRLDEN (SOM LEVER I FÖRNEKELSESTADIET)

Hur länge tänker folk blunda för dessa fakta, undrar   jag ???

Tills det är för sent eller vad ???
Det här är vad vi/ni får om ni fortsätter blunda för dessa fakta som alla muslimer känner väl till och som alla borde vara förtrogna med.

Börja se er omkring och gör det med öppna ögon.


Så här är det när inte ens polisen förmår att stoppa muslimer som slänger balnd annat flskor på engelsmän som fått nog av det de ser och som börjar tröttna på det som händer i England.
Ingen av de muslimer som slängde flaskor och andra saker, på de skulle hålla ett öppet tal (demokrati och yttrandefrihet) men som inte kunde göra det på grund av mobben (muslimerna) som polisen dessutom sa, antagligen skulle döda de som skulle hålla sitt tal.

Frihet är inget för länders egna medborgare, utan för muslimer som invaderar andras länder och när de blir tillräckligt många så får nog Reifeld skaffa sig en egen liten sidoväg, för muslimerna i stort tänker inte gå sida vid sida med oss andra.
Deras planer är helt andra och lär vi också bli varse i Sverige, som fortfarande lever i förnekelse, tyvärr.Det här är England i dag och framöver och det är inte trevligt för de som vill ha sitt land kvar som det varit och byggts upp .
Om vi väntar, så har vi samma situation även här.

Maritha.    
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook