DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 11 september 2012

ISLAM VS USA, 11 SEPTEMBER, DÅ TVILLINGTORNEN I USA ...

... raserades av ett terrordåd, då två kapade flygplan flög rätt i i de två tvillingtornen, World Trade Centre och tog många männinskors liv.

Sorgliga fakta : Så gott som alla terrorister är muslimer men inte alla muslimerär terrorister !!

Här är en video som visar palestinier som firar den 11 september då de hemska terrordåden skedde.Och här har ni en "cleric", en muslimsk ledare som anser att västvärlden förtjänar det här terrordådet och många andra men även kommande terrordåd (som vi också förtjänar!?).Trvligt att veta och det är inte tillåtet för oss i väst att protestera mot dessa muslimer då de firar att de tagit livet av vår nära och kära i terrordåd, för då är vi rasister enligt muslimerna ????
Det anser våra regeringar och politiker med, så håll truten om du inte vill bli anklagad för något sådant.

Hela vårt samhälle går på tå för allt som dessa muslimer gör och det är illa nog att de avskyr oss och vårt sätt att leva i här i väst men att de kommer hit och mitt framför ögonen på oss visar sitt förakt och bryter mot våra lagar och regler utan att blinka och som  en släkting till mig sa, att man ska inte lägga sig i för då kan man bli nerslagen eller få en kula i sig ??????

Det är så  illa som det har blivit i vårt land och att inte folk törs göra något åt det av rädsla för repressalier av något slag, direkta eller mot någn vi känner.
Det är inte någon framtidsvision jag talar om, utan en klar realitet i dag i våra områden där vi lever och arbetar.

Det är den här hand i hand framtiden som Reinfeldt och våra övriga politiker talar om och den verklighet som vi i dag lever i får vi inte tala om eller ens tycka något om, för att inte anklagas för att vara rasister eller ännu värre, få en kula i oss eller bli nerslagna.

Jag fick också veta, av en mycket säker källa, att den 18-åriga pojken som råkade somna på en parksoffa i Haninge, efter en festkväll ute med kompisarna, blev rånad av tre somaliska muslimer och som efter misshandeln av honom, med slag och sparkar mot kroppen och huvudet, hällde tändvätska på honom och satte eld på honom.

Det var inte ens så, att de väckte honom först, för att råna och misshandla, utan han vaknade av att slagen träffade honom efter att de rånat honom och sedan dragit ner honom från soffan och därefter fortsatt att slå och sparkat honom.

Fegt !!!
Tre mot en sovande 18-åring !!!

Hur mycket ruttnare kan det bli ???
Som imamen i Rinkeby, som genom lokalradion (alltså genom sändningar som jag antar går genom det svenska fm-nätet och som fås genom SVR ) uppmanade sina muslimska medlemmar, att döda de somalier som blivit kristna och konverterat från islam till kristendom !!!!????
Han hävdade genom sin radioutsänding, att det var helt "legalt" genom koranen, att utföra dessa avrättningar !!!!

Sjukt, riktigt sjukt !!!

Det här är det Sverige som vi måste tiga om i dag och som sker framför våra ögon men som vi inte får ha något att säga om ???????
Jag är så trött på detta så att jag mår illa bara jag tänker på det.

För varje dag eskalerar detta med steg som folk ska blunda för och som de vid det här laget kanske behåller livet och hälsan av, att blunda för.
Vilket fruktansvärt sjukt samhälle vi har fått och som hela tiden blir stadigt värre, utan  att någon lyfter ett finger för att stoppa.

Det är likadant i hela världen där alla går på tå eller låtsas som att de inte ser eller ännu värre, som i delar av, bland annat afrika, där de riktigt radikala islamska grupperingarna, med kopplingar till al qaida,  vill med öppet terrorvåld, tvinga sig till att få västvärlds-tänkandet på knä och sakta kväva ooch kväsa oss till total tystnad.

Jag står fortfarande inte på Sverige Demokraternas sida och kommer heller aldrig att göra det, då de har för mycket av "ploj" kring sitt tyckande och jag tycker att man ska se på problemt med det allvar det förfjänar och inte med skämt tro att det går att göra det till något allvarligt hot, som det faktiskt är.

Maritha.
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook