DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 20 februari 2010

SAUDISK PRINS STÅR ANKLAGAD FÖR ATT HA MÖRDAT SIN TJÄNARE...

...NÄR HAN VAR PÅ EN SIGHTSINGTUR I LONDON.

Läs artikeln inunder och inse att alla prinsar inte är av "kunglig kvalitet".

Frågan är om det inte är bättre att hålla sig till grodor enbart, hädanefter =)

Framför allt är det viktigt att ha klart för sig att ett människoliv är mer värt än alla pengar som kan fås och går aldrig att ersättas med något.

Tyvärr är inte inte ovanligt att sådana här saker sker i länder som Saudi Arabien =(

Många unga flickor och kvinnor kommer till dessa islamska länder,från Asien för att kunna skicka hem pengar till sina fattiga familjer i sina hemländer och får "anställning" som "hembiträden" hos välbärgade familjer, som utnyttjar dessa kvinnor på alltför många sätt, både sexuellt och med misshandel av olika (hög) grad.

En kvinna fick båda sina händer och fötter avhuggna för att hon inte gjorde det hon blev tillsagd att göra =(

En annan kvinna fick lön i två år men hölls sedan kvar i åtta år till, utan lön och utan möjlighet att kontakta någon utanför familjen.

Att hon till slut kunde ta sig i fån den här familjen, var tack vare familjens ena dotter som kände medlidande för kvinnan och hjälpte henne att ta sig där i från, så att hon kunde ta kontakt med sin ambassad.

Kvinnan hade egen familj i hemlandet och fyra egna barn som hade tänkt försörja med sin lön.

De här unga flickorna/kvinnorna hålls ofta instängda utan möjlighet att ta kontakt med sina ambassader för att be om hjälp.

Här gäller inga LAS avtal, "först in sist ut" (det kanske man skulle önska om man inte visste att det kanske inte blev med livet i behåll) och inga fackföreningar och dessutom inga arbetsdomstolar.

Här är man utlämnad till de hårda islamska lagar som bestämmer vilka straff som skall utmätas och i sådana här fall brukar de brott som de begår mot dessa utlämnade flickor/kvinnor så gott som aldrig låta förövarna bli bestraffade =(

LÅT OSS HOPPAS ATT VI ALDRIG NÅGONSIN SKA ÖVERGÅ TILL NÅGOT SÅ DÅRAKTIGT I VÅRT LAND, SOM DEN ISLAMSKA LÄRAN SOM REDAN FLERA HOPPAS PÅ HÄR I LANDET =(


"Avbildade: Den saudisk prins anklagas för att ha mördat sin tjänare på femstjärniga hotellrumVid Stephen Wright
Senast uppdaterad kl 12:38 den 20 februari 201

Saud

Misstänkta: Al Saud på väg till domstol i ett fängelse van igår

Detta är den första bilden av mångmillionär saudisk prins anklagas för att döda sin tjänare.

Stirrade rakt fram, Saud Bin Abdulaziz Bin Nasir Bin Abdulaziz Al Saud visas sitter i ett fängelse van som han fördes till domstol i går.

Den 33-årige inför en avgift för att ha mördat Bandar Abdullah Abdulaziz, 32, vid fem-stjärniga Landmark Hotel i centrala London.

Han hittades död på måndagen och hade lidit skallskada och strypts.

Renrakad-headed Al Saud, son till en brorson till kung Adbullah, framträdde i rätten klädd i en vit träningsoverall.

Biträdd av en tolk, lyssnade prinsen noga under fem minuters utfrågning City of Westminster domare.

Han talade bara för att bekräfta sitt namn och ge sin adress som Landmark Hotel, där han har bott i fyra veckor i ett rum kostar ca £ 1.000 per natt.

Ovanligt nog för en första framträdande i domstol, företräddes han av ledande kriminella försvar advokat, Michael Wolkind QC.

Han är en av världens tio bäst betalda jurister rättshjälp i landet, tjäna £ 687,000 under året fram till mars 2008.

Men med tanke al Saud rikedom, det finns inga utsikter för den skattskyldige har att finansiera hans fall.

The Landmark Hotel i centrala London, där mannens kropp hittades."Ni kan läsa hela artikeln hos "Mail Online News"(fast på engelska), HÄR

Hoppas att ni har en trevlig helg trots att vi blir insnöade i vårt land.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

Karin sa...

Det är verkligen sjukt !
Just SaudiArabien utmärker sig ju ofta vad gäller avarter i tolkningen av islam.
Fruktansvärt är det !
Tror inte det är själva religionen som sådan, som är det största problemet, utan de olika sätt som olika människor tolkar denna lära.
Vad jag har förstått så är texten i Koranen egentligen beskrivningen av en mycket öppen religion, och inte alls kvinnokränkande, men har förvanskats till något fruktansvärt i de flesta fall.

MS / Maritha sa...

Hej Karin =) Ja, jag har inte läst hela koranen heller men min svärdotter som arbetar med högstadie elever har läst den, för att bättre förstå sina elelver och hon hittade ställen som de stödjer sig på när det gäller vilken roll kvinnan har och den är hård när det gäller att påpeka kvinnans roll som inte är särskilt rolig och de får inte vara som vem som helst och de gifter bort sina döttrar, med män som deras fäder valt och det är ofta med kusine, som i sin tur kommer att göra att det blir inavel i släkten och de kan det bli riktig illa. Det kanske är de som blir isalmister kanske =) Jo, en sak till. De grundar sin tro på samma gud vi har i den kristna tron men kallar honom för Allah. De har också vetskap om att Jesus har funnits och de ser honom som en profet men så började Muhammad att intressera sig för kristendomen och tog reda på mycket som han ville veta och av sina anhängare blev kallad för profet och dessutom de siste profeten och då den viktigast men muslimer får inte läsa varken gamla eller nya testamentet. Höga visan i gamla Testamentet är en väldigt romantisk del som tar upp hur kärleken kan "låta" men i den musliska världen verkar det inte finnas plats för sådant vad gäller döttrarna. Någon enstaka muslim tar till sig vårat levnadssätt i vissa fall men den stora hela, håller sig blint till koranen.Här i Sverige värvas många unga till den islamska tron och det är illa men för de killarna är det nog en väg att bli "sedda" eftersom de fastnar mellan stolarna här, som jag förut skrivit om i ett annat inlägg. Jag försöker göra mitt för att vända den sidan av det svenska samhället och pratar med de som bor här omkring för att överbrygga klyftorna oss emellan.Väldigt trevliga men ruskigt ensamma killar som jag förstå, fastnar för att någon/några bryr sig om de här och tar de på "allvar". Det är där vi svenskar måste gå in och göra samma sak som de här imamerna gör när de värvar, låta de få känna att vi bryr oss och att det inte löser några problem att SLÅ SIG FRAM i samhället. Dessutom har jag sett själv hur den fantastiska svenska rättvisan inte fungerar. Det gör en stor skillnad mellan en svensk kille som gör ett brott och en muslims eller med annan etnisk bakgrund, tyvärr.
Ha en mycket god natt och sköt om dig / Kram Maritha

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook