DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 19 april 2009

Bedragare, scammare och skumraskfigurer...

...har jag skrivit om tidigare och eftersom de aldrig verkar ta slut så finns det mer att säga om de.
De dyker upp på de mest underliga ställen på nätet.
För ett tag sedan blev jag inbjuden av en god vän till en sida där man kan lägga in foton och dela med sig till andra och det lät ju trevligt. Man lägger in högst ett kort om dagen och man låter andra få se de och kan själv titta på andras foton som de har lagt in.
Det märkliga var att redan från första dagen dök det upp en hel uppsjö med just scammare som hejdlöst gick på i ullstrumporna och jag försökte att förklara att det inte var en datingsajt utan en fotosajt men så lätt ger de sig inte.


99galleries.com
Jag fick så många mail på My daily flog, så jag har nu tre sidor med dessa killar men inte en enda seriös fotointresserad =( De flesta har inte ens en profilbild på sin sida (inte särskilt fotot intresserade alls) och av de som hade foton, var bland annat på ett kort från den, som jag tidigare berättat om, Hawaianska modellaganturens killmodeller.
Två helt olika killar har använt exakt samma kort och påstår sig vara den som kortet föreställer och det är illa =I Det skulle inte ens räcka till, om de så vore sexlingar, så ofta som just den killens bilder är utnyttjade av dessa samvetslösa killar.
Det har dessvärre börjat hända att de kopierar bilder från vanliga seriösa killars profiler numera.
Funny Animals Pictures, Images and Photos
Min dotter berättade om en tjej som hade blivit kontaktad ev en kille som sa sig var intresserad av henne(hon hade inte varit på någon datingsajt, utan på en helt vanlig sajt där man delade andras intressen och kunde träffa nya vänner)och han visade upp ett kort på sig =I och till hennes förvåning, föreställde bilden en av hennes kompisars bror, som lagt in sin bild på en datingsajt, efter att han och hans fru hade skilt sig. Hon blev väldigt upprörd, naturligtvis och sa till killen att "det där kortet är inte ditt och det är en bild på en bror till en av mina vänner", varpå killen svarar henne med att säga att "det är visst på honom själv". Hon blir nu riktigt arg och säger då att "du har kopierat hans bild och påstår att du är han", full av harm och ilska. Då svarar han henne med att säga "det här kortet föreställer faktiskt mig och den där andra killen är den som ljuger för dig"(hur korkad kan man bli). Och grisar kan flyga =)


99galleries.com
Då gav hon upp men ringde sin kompis och talade om vad hon hade fått veta.
Så, nu kan man räkna med att det inte bara är fotomodeller som de använder, utan oxå helt vanliga tjejer och killars foton som de kopierar och stjäl från nätet och använder sig av.

Tänk att alla dessa bedragare en gång varit små och oskyldiga.Ha det så gott och sköt om er.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook