DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 4 juli 2007

Så är vi en bit in i

juli och en tredjedel av sommaren har redan gått. Det blev inte en så "het" sommar som det förutspåddes, fast sommaren är ju inte över ännu.
Något som däremot är hett i sommar är regeringens politik. Mycket av det som skulle hända då det borgerliga styret tillträdde, har redan hänt och plånboken blev magrare på kuppen.


myspace
Animated GIFs


Många hyreshus har börjat omvandlas till bostadsrätter. Dock inte lika många som borgarna hade förväntat. Intresset var inte så stort som dehade hoppats på men som jag redan visste. Hmm...
Nya bud har kommit om att man vill ta ut marknadshyror och då blir det flytt till tält för det kommer inte många att ha råd med. Det blir många smockor de här fyra åren.

myspace
Animated GIFs


Jaa, det blir till att kolla annonserna över begagnade tält. Kanske stora kollektivtält som man kanske kan köpa begagnat från överskottsbolaget. Jag som trodde att sommaren var till för att avnjutas i lagoma portioner med rekreation som huvudrätt och dopp i havet som efterrätt. Tur att man får gå på toan utan att betala än så länge. Åtminstånde hemma, än så länge.

myspace
Animated GIFs

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook