DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 5 januari 2013

KATT PÅ VÄG TILL FÄNGELSET

Inte så kul som det skulle kunna vara, tyvärr.

Kissen som skulle gå till fängelset hade använts av otrevliga typer på utsidan som grymt nog använt katten till att tejpa fast filar/sågblad med mera utmed kroppen på den.



Cat 'arrested' for break-in at Brazilian prison

A prison guard holds the cat at the prison in Arapiraca, 5 January Feline felon: The cat was taken to a local animal centre

Related Stories

A cat has been detained in the grounds of a jail in Brazil with contraband goods for prisoners strapped to its body with tape.
The white cat was apprehended crossing the main prison gate.
The incident took place at a jail in Arapiraca city, 250km (155 miles) south-west of Recife in Alagoas state.
The confiscated items included drill bits, files, a mobile phone and charger, plus earphones The cat was taken to a local animal centre.  "

Läs också den sorgliga historien om den fängslade apan som gått över gränsen från Indien till Pakistan och hur illa det går för de stackarna som gör sig skyldiga till dessa gränsöverträdelser.

Pakistanierna skyddar sig med att säga, att det inte var det första djuret som "gått över gränsen" och att de minsann hade blivit av med en duva, som tagits av indiska myndigeter, då de ansett att duvan var utsänd från för att spionera på Indien åt Pakistan ???

Tja, vad ska man tro om detta.
Det lämnar ju många frågetecken obesvarade men det är tråkigt att man i Pakistan kallar det man sätter apan i, för ett zoo ??

Hur ser i så fall deras fängelser ut, hmmm ... ???


Det ska man nog inte ens spekulera i eller så kanske man ska göra det, om man hade tänkt sig en bana i, att smuggla droger från Pakistan, i så fall ska man absolut, spekulera i detta, innan man kommer längre än till funderingarna  =)



Maritha. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook