DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 23 oktober 2012

ISLAM OCH VAD GÖRA ÅT BEFOLKNINGSÖKNINGEN ?

Med så många muslimer som kommer från länder till västvärlden med både flera fruar och som får väldigt många barn och som inte ens gillar vår västerländska kultur.

Hur säger man till de att de måste begränsa barnafödandet, när de dessutom har inavel på grund av alla kusin giftermål i flera led och som säkert på grund av det fortsätter i samma takt, utan att bry sig om vad vi säger ???

Såg att Irans Ayatolla Komeini, här om dagen uppmanade kvinnorna som studerade i Iran, att sluta studera och återvända till hemmet för att föda fler barn ?

"Jordens befolkning måste begränsas

Vi måste påbörja det tålmodiga arbetet med familjeplanering i stor skala. Om vi inte gör det, kommer jorden själv att ta hand om problemet. På ett väldigt otrevligt sätt. Det skriver debattörerna Lars A Boisen och Karl-Erik Norrman.
Lars A Boisen och Karl-Erik Norrman Det sorgliga är att förnekelsen av sakernas tillstånd försvårar möjligheterna att hitta konstruktiva lösningar.
Lars A Boisen och Karl-Erik Norrman
Visst är det väl lite konstigt. Tiotusentals forskare, opinionsbildare och politiker världen över är överens om att livsbetingelserna på jorden snabbt håller på att försämras. Planeten befinner sig i fara. De ändliga naturresurserna förbrukas i en rasande takt. Växande koldioxidutsläpp förändrar klimatet. Medeltemperaturen stiger okontrollerat. Grundvattnet sjunker. Naturkatastroferna förvärras. Arter hotas av utplåning. Två miljarder människor – lika många som hela världsbefolkningen när Nelson Mandela föddes – lever utfattiga eller på svältgränsen. Och så vidare, och så vidare…   "

Läs resten av artikeln ur dagens Svenska Dagbladet´s opinion´s sida HÄR.

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook