DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 14 juli 2010

Sven Otto Littorins avhopp ”Littorin gick ut i DN för att rädda fifflar-regeringen Reinfeldt”

ARBETARPARTI ?????

HAHAHAHA, TILLÅT MIG SKRATTA =)

JO FÖR ATT VI ARBETAR IHOP DERAS FÖRMÖGENHETER OCH SER TILL ATT DEN MÖJLIGHETEN FINNS, SÅ LÄNGE VI VÄLJER ATT LÅTA DE GÖRA DET.

HUR SKULLE NÅGON KUNNA TRO NÅGOT ANNAT????

INTE JAG, I ALLA FALL MEN DET FINNS DE SOM FALLER FÖR DE "FAGRA LÖFTENA", TYVÄRR.

DEN TUSENLAPP, SOM MÅNGA FÖLL FÖR, VAR ETT SPEL FÖR GALLERIERNA OCH ÄNDADE MED ETT MAGPLASK, FÖR ARBETARNA, MEN FÖR BLAND ANNAT VÅR KÄRE ARBETARREGERINGS STATS MINISTER REINFELDT,
BLEV DET 46 000 ???? TUSENLAPPAR I PLÅNBOKEN VARJE ÅR ??? ???

VAR FINNS SYMPATIERNA FÖR ARBETARNA DÅ ????
HMM...
JAG HOPPAS ATT DE OKLOKA BLIVIT KLOKARE I ÅR, NÄR DET ÄR NYTT VAL,
ELLER FINNS DET FORTFARANDE ARBETARE,
SOM LÅTER SIG LURAS ????

DET HÄR STOD ATT LÄSA I DN I DAG :Kan moderaterna därmed sätta punkt för Ottogate? Svaret är nej. Vid sidan av det slipade moderata krismaskineriet har vi sett ett berg av småfiffel och skumraskaffärer byggas upp under mandatperioden. Skattesmitare, nyttjare av svart arbetskraft, licensskolkare, ministrar med tveksamma aktieinnehav och skumma klubbmedlemskap, fylla under obekväm arbetstid, valfusk och fejkad examen, sexchattar och sexköpsanklagelser - listan är lång och än är det inte över. Märkligt nog har ingen i oppositionen tagit chansen att summera moderaternas meritlista efter Littorin-affären. Ingen har nedlåtit sig, skulle man också kunna säga."


HÄR kan du läsa hela artikeln.

Jag tycker nog för egen del att den sa det mesta som jag redan visste men för er som ska välja i år och inte förstått vad den så kallade "nya arbetarregeringen" står för och alltid har stått för, så är det bra att veta innan de "lurar skjortan av er".

ANVÄND ERT SUNDA FÖRNUFT.

INGEN BORGERLIG REGERING VILL SE ATT VI ARBETARE FÅR MER ATT RÖRA OSS MED MEN DE VILL SE ER JOBBA OCH JOBBA HÅRT FÖR EN SKITPENG OCH SJÄLVA TA GRÄDDEN PÅ MOSET.

SÅ HAR DET ALLTID VARIT OCH SÅ KOMMER DET ALLTID ATT FÖRBLI.

TRO INGET ANNAT.

SE BARA PÅ DE "KRISTNA BRÖDER" I KD , HUR MYCKET ARBETAR DE FÖR OSS SOM SLITER LIVET UR OSS OCH BLIR SJUKA PÅ KUPPEN?????

INTE ALLS.

VARFÖR TROR NI ATT DE STÅR FÖR DE BORGERLIGA BLOCKET?????

NATURLIGTVIS, FÖR ATT DE VILL HA MER I SINA PLÅNBÖCKER DE OCKSÅ, PRECIS SOM SINA GELIKAR I DET "BORGERLIGA NÄSTET".

LYCKA TILL MED RÖSTANDET OCH MED LEVERNET I STORT, ÖNSKAR JAG ER ALLA BÅDE STORA SOM SMÅ.

HA EN FORTSATT SKÖN SOMMAR, ALLIHOP.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahahah, artikel i dn ja så kan man se det. Men tänk på att det är en debattartikel och inte en faktaartikel och att säga att ottogate som hon valt kalla det inte visar på något brott utan spekulationer. Precis som författaren själv har anlitat en barnflicka svart och hennes utbyggnad av huset var visst heller inte riktigt vitt. Så kolla upp din fakta och tro inte allt du läser i tidninge. Men visst vill man inte jobba och gå på bidrag kanske man inte läser så bra.

MS/Maritha sa...

ber om ursäkt för mitt sena svar men det har varit lite rörigt i mitt liv.
Självklart ska man ta reda på fakta och det tar jag för givet att läsare som du själv, tar reda på när ni läser en tidnings artikel. Eftersom att jag baserade inlägget från DN artikeln så är det ganska givet, att alla fakta kanske inte kommer fram men det känner nog läsarna till redan.
Vad gäller att gå arbetslös och få bidrag, får du nog förtydliga dig med.
Är det mig du syftar på, så lyfter jag inga bidrag och har aldrig heller gjort men "som man känner sig själv känner man andra" brukade min mormor säga.
Jag har MS och är inte längre "innanför", som vår regering vill kalla det. Jag får pengar från min sjukkassa och det kallas sjukkassersättning och det är definitivt inget bidrag. Jag har dessutom aldrig haft viljan att "gå hemma och dra benen efter mig", som jag bokstavligen gör, då jag orkar gå och inte sitter i min rullstol. Men det är också något som är självförvållat, som en moderat riksdagsledamot sade efter valet, för fyra år sedan. Jag kanske är dum i huvudet men jag förstår inte hur han menar, för jag har jobbat mycket hårt under alla år som jag varit arbetsför, så det är kanske därför jag dragit på mig sjukdomen och sedan drog jag på mig cancer med för att jag var så jäkla dum, men, men jag får skylla mig själv =(

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook