DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 21 februari 2009

När tiden inte vill räcka till... =(

...blir det långt mellan inläggen.
Det har hänt en hel del se´n sist jag skrev.
Bland annat har min pappa fått inopererat en pacemaker. Han började känna sig så himla trött och gick till läkaren för att undersöka varför han inte kände sig OK och fick bland annat göra EKG.
Han fick oxå göra en mätning av EKGet under ett dygn och som visade att hans hjärta inte orkade slå som det skulle =(

Min pappa är den bästa pappa man kan ha och det kändes inte bra att han mådde dåligt. Jag tror att vi "barn" har en förmåga att inbilla oss att våra föräldrar ska leva och inte bara det, utan helst överleva oss själva =).
neon blue heart Pictures, Images and Photosheart beat Pictures, Images and Photos
Önsketänkande, fast det låter ju rätt bra, tycker jag, om det vore så =) Det har gått väldigt bra och han är nu piggare än innan. Skönt, tycker jag =) Min bror var ett jättestöd och följde med pappa till sjukhuset och höll kontakt med oss systrar hela tiden och min syster var hemma med mamma, då pappa opererades. Han fick åka hem samma dag och det tog en timme att operera in pacemakern.

Det gör mig så glad att veta hur långt tekniken har kommit och att man rädda dessa oumbärliga pappor (och mammor med där det behövs, förstås).
Jag ska försöka bli lite bättre på att skriva här. Det har varit så mycket som hänt sedan sist men nu ska jag prioritera min blogg, som oxå hjälper mig att få rätsida på mina tankar och det som händer omkring mig.

poor rich Pictures, Images and Photosillegal aliens Pictures, Images and Photos

Jag blev väldigt upprörd när jag hörde om Lo´, Wanja Lundby Wedin´s fantastiska bedrifter i "sin" finansvärld.
red roses 2 Pictures, Images and Photos
Utomjordingarna är redan på jorden och håller på att skövla den från allt av värde. Frågan är var de har gömt sina rymdskepp??

22-24 styrelseuppdrag, i vissa av dem som ordförande och i andra som ordinarie styrelseledamot. Hur många timmar har dessa utomjordingar på sina dygn eller har de andra sorts räkneapparater än vi har, som lever här på jorden.

red roses 2 Pictures, Images and Photos
Tänk att förr räckte det med en direktör i företagen, i dag vill alla utomjordingar vara direktörer, så numer kallas personalchefen för personaldirektör och ekonommichefen är plötsligt ekonomidirektör??
Filippa Reinfeldt har gjort en fantastisk upptäckt hon med, det finns inga fattiga i Sverige. Det tyder uppenbarligen på att vissa utomjordingar har varit här så länge att deras barn blivit andra generationens utomjordingar.
blue flowers Pictures, Images and Photos
Det kanske kan förklara alla nya virusar och nya sjukdomar som vi har fått i vår värld.
Så var går gränsen mellan oss jordbor och dessa utomjordingar? Joo, det är den stora klyftan som ligger mellan fattiga och rika =(Och hur går det med alla "mina" scammare?? Jo då, de förökar sig med stora kliv, de med =)
Jag blev inbjuden av en vän till en fotosajt och hade bara haft sidan där i en dag, så strömmade mailen in med dessa nya och eventuellt gamla scammare till. De följer verkligen ett alldeles speciellt mönster och är väldigt lätta att upptäcka när man väl lärt sig vad man ska tiita efter.
Jag är bara så förundad över att de hittar in överallt.

Nu vill jag bara önska er alla, en riktigt trevlig helg =)
zwani.com myspace graphic comments
Myspace Weekend Comments & Graphics

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook