DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 15 januari 2009

Ett klick för skogen

Nu måste jag tyvärr tala om att det snart är för sent att rädda Verles gammelskog, om vi alla inte lägger klutarna till och går dit och klickar varje dag. Det vore sorgligt om den vackra skogen gick om intet. Stiftelsen har på sig tom den 19 mars och efter det datumet kommer skogsägaren (om inte skogen blir uppköpt av stiftelsen) att huggas ned och sälas av =( Det sorgligaste som kan hända, tycker jag. Tjerna som startade stiftelsen gör ett mastodont arbete och det känns väldigt trist om Verles skog huggs ned.

Stiftelsen gick ut med en förfrågan till alla som fanns med och bland annat "klickade", om det fanns tillräckligt med intresse och pengar för att lägga ett bud på skogen och det fanns det. Nu ligger handpenningen där och kommer att försvinna om köpet inte blir av. Väldigt trist anser jag och med tanke på hur många som sa sig vara villiga att stötta projektet, så undrar jag var de har tagit vägen ?

Nu ber jag er alla som ser det här inlägget att göra en insats och åtminstonde gå in på deras sida och klicka en gång per dag innan den 19 mars är här.
För er som bor i Göteborg , måste det här vara en gyllene skog och som bara borde få stå där den står till allas glädje. Trots att jag själv inte är så bra på att göra långa skogspromenader längre då benen inte orkar så långt, så finns det många andra som faktiskt kan ha en enorm glädje av den skogen.

Jag vet själv hur mycket skogen och naturen har betytt för mig, både när jag växte upp och som vuxen med och det bästa stället att hämta ny energi, var just långa skogspromenader som jag tyvärr inte längre kan ta =( pga min elaka och oinbjudne inneboende som jag inte kan vräka tyvärr och som ger mig grått hår (Han kallas för MS och brukar inte fråga om lov när han stiger över tröskeln) men för er som kan, så är det en skog som inte ligger så långt från Göteborg och som kan komma så många till del och det helt gratis, att använda sif av den, så gör vad ni kan och försök att hjälpa till att bevara den vackra Verleskogen.

Jag har lagt in en banner här ovanför, så det är bara att trycka sig in till stiftelsens sida och göra dagens klick, fram tills den 19 mars och jag hoppas att det ska gå att rädda Verles skog tills dess.
När ni ändå är på sidan kanske ni får lust att köpa er en egen tall eller två =)
Nu håller i alla fall jag tummen för att skogen till sist blir räddad innan den skövlas och säljs.
Jag kommer att fortsätta klicka på deras knapp och dra mitt strå till stacken =) och de hoppas jag att ni oxå ska göra. Tyvärr var datorn seg och det gick inte att lägga in några bilder till inlägget och det är jag ledsen för =(


Tyvärr gick de inte att lägga in några bilder i blogen i dag men det kanske går bättre i morgon =)
Ha det så gott och gör ert yttersta för allas skull och för våra barn och barnbarn. Annars har vi inte så mycket som vi kan skryta över, att vi med varm hand lämnar framtiden med en mängd problem.
Joo, Jag hittade en trevlig video som ni oxå kan se på stiftelsens hemsida men jag la in den här oxå så att ni kan få en ännu starkare anledning att stötta flckorna, efter att ha sett den. Den ligger direkt under blogarkivet.

Lycka till med Klickandet och evetuella inköpta tallar.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook