DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 10 november 2008

Spela och vinn utan att det kostar...

...ett enda öre.
jag ska försöka dela med mig av de sidor som jag hittar på nätet och som faktiskt kan förgylla dagen utan att det kostar ett enda dugg. Dessutom får ni nöjet att känna samma "pirr" som när man köpt sig en lott.

Girly Comments & GraphicsSidan som jag pratar om nu, heter Kingolotto. Ni får varje dag 10 chanser att lägga in 10 rader med 6 nummer på varje rad, antingen med att låta slumpen avgöra vilka nummer ni vill ta med och/eller göra egna rader och spara som favoritrader och använda hela tiden.

Varje morgon får ni besked om vilka nummer som dragits och hur många rätta nummer ni fått ihop (även om ni bara fått ihop 1-4 nummer på era olika rader)och dessa läggs samman och de poäng ni får, samlas som Kingolottopäng på Kingolotto, tills ni fått ihop tillräckligt många för att t ex köpa en dvd film från Kingolotto.
"Vinn 10, 25, 40 eller 100 (motsvarande 1,2,3,4 rätt på en rad, av de nio första raderna). Kingopoäng
inlösbara mot priser"
5 rätt på raderna 1-9:
"Vinn en presentcheck värd 100 kr på rad 1-9 eller
200 kr på din 10:e spelade rad
På 1-9 raden vinna antingen en resa värd 25.00 kronor om du får sex rätt på någon av de raderna.
Får man turen att vinna en hel rad rätt på den den 10:e raden har man dessutom chans att elektronik produkter till ett värde av 50,000 kronor. Det är kul och det kostar som sagt ingenting att vara med. Det är verkligen kul, tycker jag och har man inte särskildt mycket pengar, så är det här ett utmärkt sätt att lägga lite guldkant på tillvaron. Här är länken som tyvärr inte gick att länka till som den borde (men jag lägger till den till min länklista lite längre ner på sidan, annars är det bara att kopiera den här och klistra in i adressfältet), http://www.kingolotto.se


Girly Comments & Graphics


Se nu till att använda er av dessa gratis möjligheter. Ni har ändå inget att förlora men allt att vinna.
Själv är jag uppe i över 6000 Kingopoäng och ska snart se vilken dvd film jag ska köpa mig där =)

Girly Comments & Graphics


Ha en trevlig fortsätning på måndagskvällen.

Ha det så gott tills vi ses nästa gång.
Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook